Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei și Ilona Brezoianu se pregătesc intens pentru marele show „Te cunosc de undeva”. Va fi o transformarea totală

Florin Ristei și Ilona Brezoianu se pregătesc intens pentru marele show „Te cunosc de undeva”. Va fi o transformarea totală
Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Acesta aduce în faţa telespectatorilor concurenţi care de-a lungul celor 19 sezoane au participat la realizarea a nu mai puţin de 2563 de transformări.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei formează un un duo creat chiar pe scena transforming show-ului. Ei se mândresc cu multe momente memorabile. Ruleta a decis să îi provoace încă din prima gală. Actrița a ajuns să ceară special o „pisică” la subraţ. Și ea și partenerul ei au primit sarcina de a întruchipa nişte personaje care i-au scos total din zona de confort.

Ilona și Ristei sunt șocați de provocarea pe care au primit-o la Te cunosc de undeva!

„Sunt mult mai înţeleaptă, nu o să mă mai enervez, nu o să mă mai oftic, nu promit!”, şi-a început Ilona discursul la primul antrenament, pentru ca imediat să completeze: „15 ediţii, adică 4 luni în care va trebui să te suport aproape în fiecare zi! Poate aud de la primul antrenament: cântă mai sus, cântă mai jos, tu nu auzi…Nu ştiu ce a fost în capul meu!”. Mai ales că încă din prima gală, vor avea parte de o transformare grea. „E o piesă dificilă, nu oricine poate să o interpreteze!”, a punctat şi profesoara de canto, Crina Mardare, făcând referire la AC/DC – Thunderstruck.

Urmează transformarea totală pentru Ilona și Ristei

Nu doar pregătirea vocală le va da mari bătăi de cap celor doi concurenţi, ci şi transformarea fizică: „Nu pot să creeeed! Nici unul dintre ei nu are barbă!”, a exclamat Florin, când şi-a dat seama că deşi nu are travesti, tot trebuie să renunţe la look-ul său. Uşor nu va fi nici pentru Ilona, care însă va <împrumuta> nişte păr: „Am cerut special această pisică la subraţ!

Noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva! începe în acest weekend

E un pic mai mare, tocmai ca să fie vizibilă!”, a povestit ea amuzată, stârnind hohote de râs pe platoul de filmare. Cum s-au descurcat Ilona Brezoianu şi Ristei cu prima transformare a sezonului 20 Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Echipele din cel mai tare show de la Antena 1

Un număr de 8 echipe de artişti au răspuns pozitiv spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre