Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini incredibile la „Bravo, ai stil”. Juriul a tăiat în carne vie. „Ceea ce porți seamănă cu o coroană mortuară”

Imagini incredibile la „Bravo, ai stil”. Juriul a tăiat în carne vie. „Ceea ce porți seamănă cu o coroană mortuară”
Gala de vineri seară a emisiunii „Bravo, ai stil” a fost extrem de dură, iar cei trei jurați au fost de neînduplecat.

Fiecare fată a încercat să facă tot ce-i stă în putință pentru a-i da pe spate pe jurați, dar aceștia au fost extrem de duri.

Tema aleasă pentru gala de vineri seară a fost „Festivalul florilor”, o tematică interesantă, în care concurentele au trebuit să pună florile în valoare, astfel încât să strălucească. Sorina a fost cea care a deschis gala, într-o rochie cu nu mai puțin de 500 de trandafiri, dar ținuta ei nu a fost pe placul juriului. De altfel, reacția Ralucăi Bădulescu spune totul: „Ceea ce porți seamănă cu o coroană mortuară. De ce ai făcut-o în formă de cerc?”.

Sorina de la Bravo, ai stil

„E foarte urâțel, Sorin. Arăți a ramă foto”

Drastic a fost și Maurice Munteanu, ale cărui cuvinte au fost aspre: „Există o ramă foto cu fetița, și fetița e înconjurată de niște flori. E foarte urâțel Sorina, arăți a ramă foto. Și rochița aia din denim, ce-i cu ea”. Și Alexandru Abagiu i-a tăiat elanul concurentei: „E un look puțin prea căutat. În contextul în care ai o ploaie de trandafiri pe tine, e puțin prea mult. Povestea de la nivelul ochiului arată mai mult că o ciupercă.”

„Arătăm a femei sau vrem să arătăm a aranjament de masă de nuntă?”

Când a venit rândul Constanției să defileze, jurații nu s-au mai putut opri din râs. Tânăra a purtat o ținută în nuanțe de bej, cu mușchi de copaci și flori artificiale, care nu a plăcut absolut deloc. „Când intrăm pe porți ne gândim, arătăm a femei sau vrem să arătăm a aranjament de masă de nuntă, a coroană mortuară. Tu azi îmi dai vibe de aranjament de masă, de nuntaș.”, a afirmat  Raluca Bădulescu.

I-a ținut isonul și Mauriuce Munteanu, care a afirmat că rochia este ridicolă. „Această ținută ar fi putut să aibă un foarte mare potențial, dacă nu ai fi împins-o în ridicol. Dacă puneai în picioare, pentru că eu aș fi pus în picioare genul de botină nude, cu șireturi din mătase.

Constantia la Bravo, ai stil

Aș fi încercat să procur o mini crinolină care să arate a piesă vestimentară, nu a atelier floral eșuat”, a spus vedeta. Mai puțin dur a fost Alexandru Abagiu, dar nici acesta nu a fost mulțumit de ce a văzut în fața ochilor: „Lenjeria este de două feluri: una care este făcută să fie văzută pe sticlă și una care trebuie să fie la întuneric, ascunsă pe sub hainele tale. Asta e numărul doi.” Pentru prestația sa, Constanția a primit doar trei steluțe.

Jasmine, supărată foc pentru că a părăsit concursul

Maurice Munteanu a criticat și ținuta în tonuri de alb, cu aplicații de mușchi naturali și flori mov a Jasminei. „Rar mi–a fost dat să văd o încercare atât de eșuată, de la colant care nu vine cum ar trebui să vină. Acești adidași, care mai au și aplicații, îngroașă foarte tare piciorul, mai cu seama că sunt și albi.

Nu îmi place execuția, nu îmi place cum s-a prins voalul, nu îmi place machiajul. Nu îmi place nimic!”, a spus juratul. În urma clasamentului steluțelor și a votului publicului, Jasmine  fost cea care a părăsit concursul, în lacrimi. „Oricine, orice spune, nu eram persoana care merita să părăsească competiția, dar așa s-a vrut. Nu vreau să-mi dau cu părerea. Fetele, poate nici pentru ele nu meritam, poate pentru unele da.

„Sunt supărată, adică nu supărată, dezamăgită”

Eu le urez baftă în continuare tuturor și preferatele mele sunt Iris și Sorina, sper să nu se schimbe ceva pe parcurs. Poate n-am avut o ținută bună acum, dar nu cred că meritam asta. Sincer, eu cred că și Luiza și Milena au avut ținute mai proaste decât mine și la cât au fost pe ultimul loc ar fi meritat.

Dar aparent aici nu ține doar de stil și de ținutele pe care le faci. Eu cred că nu am atras mult publicul, nu m-am certat, dar eu asta sunt. Sunt supărată, adică nu supărată, dezamăgită. Mi-a plăcut, a fost o experiență, și le țin pumnii colegelor de care am zis: Sorina, Iris, Alina, cred că merită, la fel cum merit și am meritat și eu, doar că n-a fost să fie!”,  a spus Jasmine, cu lacrimi în ochi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre