Simona Ionescu / Redactor Șef

În plin scandal, Delia aruncă cu dolari pe plajă. Imaginile momentului

În plin scandal, Delia aruncă cu dolari pe plajă. Imaginile momentului
Delia este una din cele mai importante și urmărite artiste ale momentului.  Cameleonică, mereu fresh, vedeta dă dovadă de o  personalitate nonconformistă, care se vede din plin și în clipurile pieselor sale.

Cele mai recente imagini apărute în spațiul public cu Delia,  o arată pe aceasta cum aruncă cu dolari pe plajă. De asemenea, din imagini se vede că vedeta și-a schimbat anturajul, fiind înconjurată de persoane care, la prima vedere, ar putea să îi fie părinți. Delia și-a surprins fanii cu lansarea videoclipului pentru „Lololo”, piesă care este considerată deja unul din „hiturile verii”. aceasta se află pe locul al șaselea în trending-ul YouTube România.

Piesa a fost compusă de Ion Vlad, Alex Cotoi, Delia Munteanu pe  versuri de Ion Vlad, iar producția îi aparține lui Alex Cotoi. În primele imagini delia apare la volanul unui tractor de curățat plaja, apoi distracția se mută într-un salon de coafură, iar ulterior, din nou pe plajă. Videoclipul este vesel, plin de culoare și energie, populat cu bărbați și femei în vârstă. Există însă și un invitat special – coregraful Emil Rengle.

Artista și-a anunțat fanii pe social media că lucrează la un album pe care va fi inclus noul single „Lololo”, dar și single-ul anterior „OTZL GLTZ”.

Melodia „Lololo”  subiectul unui mega-scandal cu o altă cântăreață

Melodia „Lololo”, aparține trupei Azur, fiind lansată de aceasta la începutul anilor 1990. Acum, Delia a semnat pentru piesă cu Ion (Nelu) Vlad, reprezentantul fostei formații celebre, iar ulterior s-a aflat că și o altă artistă autohtonă se pregătea să lanseze aceeași piesă modernizată, tot acum. Este vorba de Lora.

Lora se pregătea să lanseze și ea propria variantă după „Lololo”, cu un clip filmat în Dubai

Din declarațiile adate de Ion Vlad pentru Fanatik se pare că Lora își dorea și ea să scoată piesa, dar nu a anunțat că lucrează pentru o lansare exact în aceeași perioadă ca și Delia, iar între timp, artistul a semnat cu vedeta de la iUmor, dându-și acordul pentru refacerea piesei într-o formulă modernizată și fiind plătit pentru asta.

Lora și formația Azur au avut împreună mai multe apariții împreună. Cel mai de impact a fost un spectacol susținut împreună în anul 2019 la Sala Palatului.

Lora s-a dus să filmeze clipul aceleiași piese în Dubai

În timp ce Delia lucra la piesă, Lora s-a dus să filmeze clipul la melodia „Lololo” în Dubai, fără să-l anunțe pe reprezentantul formației Azur care spune foarte clar că a semnat cu Delia și că a fost plătit de aceasta pentru drepturile de autor.

„Au încercat să facă, ala cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.r.: se referă la Lora și casa ROTON)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi!

Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…”, a dezvăluit Ion Vlad pentru Fanatik.

Povestea piesei „Lololo”

„Lololo” a apărut în anul 1993, iar prima oară a fost cântată la Sala Sporturilor. „Piesa am scos-o în 1993. Sunt deja vreo 30 de ani. Am lansat-o, țin minte, la Sala Sporturilor. Am înregistrat-o cu o seară înainte. Cineva a publicat-o înainte, că pe atunci nu exista treaba asta cu drepturile de autor. Era într-o variantă la care am avut foarte mare grijă, să nu greșim ceva, inițial am avut teama că nu va merge…

Dar piesa a fost plăcută de public. Când am cântat-o la Sala Sporturilor, știu că am greșit-o grosolan… N-a mai ieșit nici textul, mă rog. După ce a fost publicată în varianta de studio, am avut un succes fantastic cu ea, practic a fost o relansare a mea. Acuma, a luat-o Delia, a făcut-o într-o formă mai modernă. Am și felicitat-o”, a mai dezvăluit Vlad pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre