În locul show-ului ”Vocea România”, vom vedea altă emisiune de mare succes în toată lumea. Din toamnă, PRO TV va aduce în România „Idol”, formatul fenomen global, urmărit în 55 de țări, cu peste 3 miliarde de vizualizări în zece ani. La noi, se va difuza sub denumirea „SuperStar România”.
Când începe „SuperStar România”
„SuperStar România” se va vedea la PRO TV, din toamnă. Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări, sub divrse formaturi.
Au fost vehiculate mai multe nume de vedete, dar au fost aleși Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlaʹs Dreams. Preselecții au început, iar caravan PRO TV a ajuns în cele mai multe orașe. Concurenți pot avea între 16 și 30 de ani. Inițial, la ”Idol”, vârsta concurenților a fost între 16 și 24 de ani, apoi au fost admiși și concurenți de până la 28 de ani.
”SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă”, a declarat Raluka, pe pagina oficială SuperStar România.
Smiley s-a arătat încântat de o nouă colaborare cu Marius Moga, după ce au fost colegi la Vocea României. ”Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”, a scris Smiley.
Formatul ”Idol” este britanic
Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001 și a fost un succes uriaș. În SUA, „American Idol” se difuzează din 2002. De fiecare dată, la masa juriului au stat mari vedete, îndrăgite de public, care au contribuit la succesul show-ului.
Formatul a fost preluat în zeci de țări și teritorii, datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical. Într-adevăr, mulți concurenți au devenit celebri după ce au câștigat concursul.
Cum a marcat Smiley prima zi de sărbătoare în calitate de tătic. Iată ce a oferit tuturor părinților!
Exclusiv. Cântecele preferate de Smiley când era mic. Nu o să vă vină să credeți ce cânta pe oliță
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook