Pomana Adrianei Bahmuțeanu pentru Prigoană a fost făcută la Capatos. A spus numai lucruri „drăguțe” despre defunct
Dacă la prima vedere părea o persoană intangibilă, în intimitatea lui, Silviu Prigoană era un bărbat fără prea multe pretenții, care iubea ceapa și parizerul. Capatos și Adriana Bahmuțeanu au depănat amintiri despre perioada în care bruneta era nevastă de milionar și gătea pe bandă rulantă.
Chiar dacă acum e căsătorită cu un bărbat care o adoră, Adriana Bahmuțeanu nu a uitat de Silviu Prigoană și i-a mai făcut încă o pomană chiar la Capatos în emisiune.
Adriana Bahmuțeanu a pus pe masă, pentru sufletul lui Silviu Prigoană câteva dintre mâncărurile preferate ale acestuia, printre care murături făcute de mâna ei și „vânturate de Georgică”, dar și parizer și cărniță prăjită.
„Am zis să vin și la voi să fac și parastasul în direct, pentru că Prigoană a fost un om de lume, căruia îi plăcea să vină la televizor”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.
Vedeta și-a amintit cu această ocazie de momentul în care l-a cunoscut pe Silviu Prigoană, dar și cum mânca afaceristul parizer pe ziar, pe un colț de birou, alături de Adriana și de colegi.
„Îi plăcea parizerul lui Silviu. Noi ne-am cunoscut la Realitatea, la circul foamei de la Republica și mâncam parizer cu producătoarea mea, cu Vera, și mâncam parizer pe ziar, pe un colț de birou, așa cum făceau toți jurnaliștii.
Veneau și colegii, luau și ei și venea și Prigoană. Era popular, când ne vedea că mâncăm parizer pe un colț de birou, venea și el”, a spus Adriana.

Cât privește murăturile pentru care vedeta spune că e apreciată, se mândrește că au fost „vânturate de Georgică”. „George le vântură cu mixerul. Pune zeama într-o oală și bagă mixerul în ea. De asta rămân foarte tari, de la mixerul lui George”, a spus bruneta amuzată despre actualul soț.
Vedeta și-a amintit și de perioada în care era nevasta lui Silviu Prigoană și gătea zilnic, pentru că în fiecare seară veneau 10-12 invitați. Întrucât nu reușea să se descurce cu atâtea pe cap, bruneta a găsit soluția ideală: l-a „reciclat” pe bodyguardul lui Prigoană.
„Aveam un bodyguard reciclat, îl făcusem bucătar. La început am avut niște filipineze și erau foarte încete. Îl aveam pe Costel, mai zdrahon, așa l-am dus la școala de bucătari și l-am reciclat. Îl sunam de la birou: Costele, scoate carnea, toată 10 cepe, curăță nu știu ce.
Eu când ajungeam acasă, făceam ciorba și ce mai era nevoie. Avem toată pivnița plină de butoaie de murături și se ducea Costel sufla în varză și vântura murăturile. De când am divorțat, eu nu am mai mâncat carne”, s-a destăinuit Adriana Bahmuțeanu.
Adriana a devenit ovolactovegetariană, susține că se simte excelent și a dat câteva exemple de mâncăruri delicioase fără carne.
„Toată lumea la mine în casă consumă carne, mai puțin eu. Nu mai pot și nici mezeluri nu consum. Sunt ovolactovegerariană. Am în frigider acum o salată de ciuperci cu puțină maioneză, salată boeuf fără carne, mănânc și cinci ouă pe zi dacă vreau.
Mă simt foarte bine, dar am exagerat cu lactatele și acum nu mai mănânc. Dar la mine în casă se gătește cu carne, toată lumea e carnivoră. La pomană am împărțit sarmale, toată lumea a zis că sunt excelente, eu nu am gustat din ele”, a declarat fosta soție a lui Silviu Prigoană.
Vrei să critici sau să lauzi ceva? Atunci nu ezita să ne scrii în Comentarii! Exprimă opinia într-un limbaj civilizat!
Jurnalistă cu peste 20 de ani de experiență, a debutat ca redactor la cotidianul Tineretul Liber, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte. A scris pentru „Evenimentul Zilei”, „Curentul”, „Monitorul de București”, revistele „Felicia” și „Taifasuri”. Din anul 2021 este activă pe site-ul Rețete și Vedete. La toate publicațiile enumerate a publicat articole pe actualitate, lifestyle, monden, medicină naturistă, sănătate, reportaje, religie, horoscop, editoriale.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook