Simona Ionescu / Redactor Șef

Love Island – Identitatea celor zece concurenți a fost dezvăluită. Sunt atât de frumoși încât reality-show-ul sigur va rupe audiențele

Love Island – Identitatea celor zece concurenți a fost dezvăluită. Sunt atât de frumoși încât reality-show-ul sigur va rupe audiențele
Sub privirile unei tari intregi, intr-un show unic, ei sunt cei 10 tineri gata sa porneasca intr-o calatorie uluitoare, pe drumul spre dragostea adevarata. Cine cu cine se va cupla si cine se intoarce acasa cu premiul de 50.000 de euro? Veți descopri din 1 octombrie, pe VOYO, si din 2 octombrie, aproape de miezul noptii, pe PRO TV, in show-ul fenomen care a incins imaginatia intregului mapamond: Love Island Romania.

Love Island – Mai fierbinte ca soarele! Ei sunt cei 10 concurenți care își caută dragostea în cel mai fierbinte reality show al momentului: Love Island România

 

Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: ”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”.

Studentă în anul III, la Medicină, Alexandra Balea (23 de ani), a venit în cel mai fierbinte reality show al momentului cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis să-și găsească jumătatea: ”Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!”. Celui care-i va fura inima i-a transmis: ”Dacă ai călcat greșit, nu te uit!”

Gabriela Ilișiu este cântăreață, are 23 de ani, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: ”Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!”. În ultimii 2 ani a preferat să fie singură, însă visează la o familie mare și frumoasă pe care să o întemeieze alături de jumătatea ei.

Curajoasă și pozitivă, Josephinka Smolena (21 de ani) este însoțitor de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. ”Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, ne-a mărturisit aceasta.

Mădălina Rancea (26 de ani) este consultant de vânzări și a venit în Love Island pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. ”Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, ne-a spus tânăra.

Adrian Butușină, 29 de ani, spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume. E antrenor personal, duce o viață echilibrată și e hotărât să schimbe felul în care vede relațiile: ”Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”.

Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. ”Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta.

Meseria lui este să arate bine! Andrei Bordeianu are 23 de ani și este antrenor personal. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică… la fel ca el. ”Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!

Eduard Caba (24 de ani, model) spune despre el ca are aspect, corp și creier, așa că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva și crede că are mult mai mult de arătat: ”Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!”

Valentin Popescu (27 de ani) este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. ”Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!”, recunoaște acesta.

Love Island România începe din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna ușor, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenți, în fiecare zi, vor duce la răsturnări de situație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre