Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea finală X Factor. Urcă pe scenă Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni pentru un show memorabil

Marea finală X Factor. Urcă pe scenă Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni pentru un show memorabil
Finaliștii sezonului 10 X Factor, Andrei Duțu, Bryana Holingher, Nick Casciaro și Jomajii, vor urca pentru ultima dată în această seară pe scenă, de la 22:15, la Antena 1. Li se alătură alte patru vedete, pentru un show cu adevărat fantastic.

Emoție, nostalgie, spectacol și evoluție sunt doar câteva dintre cuvintele care pot caracteriza marea finală a sezonului 10 X Factor, transmit reprezentanții postului de televiziune. Piesa solo, duetul cu mentorul și duetul cu invitatul special vor fi ultimele trei momente pregătite de concurenți în încercarea de a convinge publicul că au factorul X căutat în acest an. Invitata specială a lui Andrei Duțu, Lora, a declarat: ”Sunt flatată că am fost chemată să cânt alături de cea mai bună din concurs”.

Bryana Holingher va interpreta duetul special al serii alături de Super 4. Foștii concurenți ai lui Florin Ristei au declarat: „Ne-am întors pentru Florin și  să o încurajăm pe finalista lui. Cu toate că este foarte mică, are o voce foarte mare”.

„Invitatul nostru va completa foarte interesant tot peisajul acesta colorat de la noi din trupă”, a spus Delia despre Zanni.

Se anunță un show incendiar la marea finală X Factor

„Îmi doresc să le port noroc și să mă vadă util”, a adăugat artistul. Pe Nick Casciaro, duetul cu invitatul special îl va aduce pe scenă alături de Dinu Iancu Sălăjanu, corul Acapella și Andrei Calancea, fost membru al grupei Loredanei. „Andrei Calancea merita să fie alături de Nick în această seară”, a dezvăluit mentora.

Întrebat despre momentul alegerii câștigătorului, Dinu Iancu Sălăjanu a declarat: „Cred în proiectele pe care le face Loredana. Eu l-aș vota pe Nick, merită să câștige”.

Cele patru momente speciale, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pot fi ascultate începând cu ora 22:15, la Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să-ți voteze favoritul.

Câștigătorul marii finale X Factor sezonul 10 va fi ales exclusiv prin vot la 1313 cu textul ”Andrei” pentru Andrei Duțu, ”Bryana” pentru Bryana Holingher, ”Nick” pentru Nick Casciaro sau ”Jomajii” pentru trupa Jomajii. Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei este mentorul grupei de fete în timp ce Delia lucrează anul acesta cu Grupurile. Loredana este mentor al grupei Mixt, iar Ștefan Bănică are sarcina să formeze o grupă de băieți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre