Maria Dragomiroiu, într-un concert în Parcul Drumul Taberei, organizat de Primăria Sectorului 6

Maria Dragomiroiu, într-un concert în Parcul Drumul Taberei, organizat de Primăria Sectorului 6
Primarul Ciprian Ciucu și echipa sa de la Sectorul 6 au decisă să organizeze duminică un eveniment prin care să marcheze Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Bătrânii au dreptul și la distracție, clipe plăcute, nu doar de respect.

Seniorii înscriși în cluburile dedicate, din Sectorul 6 sunt invitați în Parcul Drumul Taberei, unde se vor bucura de un program variat, pregătit special pentru ei. Dar nu numai. Copiii, nepoții și întreaga familie, toți sunt așteptați în Parcul Drumul Taberei, să petreacă o zi frumoasă, în comunitate.

Programul este variat și dinamic, așa cum ni l-au prezentat organizatorii. Sunt și două concerte care, cu siguranță, vor încânta multă lume. Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru duminică.

Jocuri pentru copii, gimnastică pentru seniori și spectacole

Weekend cu muzică, filme, știință și sport, în Sectorul 6. Duminică, Maria Dragomiroiu și Romanița cântă pentru seniori și pentru familiile lor. Iată programul ce se va desfășura între orele 12.00 și 20.00, în Parcul Drumul Taberei:

·       12.00 – 15.00: au loc ateliere de șah cu seniori și copii care activează în cluburile de la Conacul Golescu Grant. Poate participa oricine este prezent în parc și vrea să joace șah;

Copiii se vor întrece să câștige partidele de șah

·       14.00 – 15.00: are loc un flash mob cu peste 100 de seniori, în cadrul programului Mișcare pentru Sănătate;

·       15.30 – 16.00: pe scena de la amfiteatru cântă Corul Seniorilor și Corul Nostalgia;

·       16.00 – 17.00: concert Maria Dragomiroiu;

·       17.00 – 18.30: scenete vechi de filme românești, pentru nostalgici;

·       18.30 – 19.30: concert Romanița.

Seniorii din sectorul 6 fac gimnastică în cadrul cluburilor lor

 Organizatorii promit că vor fi evenimente de calitate în Sectorul 6. Evenimente care încurajează mișcarea, sănătatea, cunoașterea, dar și socializarea.

Primăria Sectorului 6 oferă des locuitorilor momente relaxante

Primarul Ciprian Ciucu la evenimentul sportiv

Weekendul trecut, în Parcul Drumul Taberei a avut loc #BeActive, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. Iar în Parcul Crângași, Vibe Orchestra a ținut un concert cu hituri pop-rock, puse pe acorduri simfonice. Surprizele vor continua în luna octombrie, ne-a comunicat echipa primarului liberal Cristian Ciucu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre