Simona Ionescu / Redactor Șef

Miami Bici 2 are premiera peste câteva zile. Bromania nu va uita șocul trăit în timpul filmărilor. Video de prezentare

Miami Bici 2 are premiera peste câteva zile. Bromania nu va uita șocul trăit în timpul filmărilor. Video de prezentare
24 noiembrie este ziua mult așteptată de fanii peliculei „Miami Bici 2”. Filmul se lansează pe 24 noiembrie, iar Bromania a povestit, în stilu-i caracteristic, prin ce peripeții a trecut în timpul filmărilor.

Filmările pentru „Miami Bici 2”, cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, s-au desfășurat la Los Angeles, iar Bromania și colegii său au trecut prin momente pe care nu le vor uita niciodată.

Actorii și colegii din echipa de producție au închiriat o casă unde au locuit în perioada filmărilor, dar nu s-au gândit niciodată că vor trece prin asemenea situații. Aceștia s-au trezit pentru început cu un bărbat în casă, iar peste doar câteva zile, omul s-a întors și le-a spart geamurile cu bâta.

„M-am uitat, am văzut un om cu o bâtă și o traistă cum intra în sufragerie”

„Noi trăiam într-o casă pe care am luat-o mai mulți din echipă și am intrat într-o dimineață. Am văzut ușa, am auzit zgomote din curte și eu auzeam mereu zgomote din curte că venea mereu echipa de filmare și când m-am uitat, am văzut un om cu o bâtă și o traistă cum intra în sufragerie, pentru că noi lăsam totul acolo. Am spus că e America și e safe.

Miami Bici 2, pe ecrane din 24 noiembrie. Peripeții la filmări. Sursă foto: tvmania

„Trei zile mai târziu aveam geamurile de la camera unde stăteam sparte”

Am țipat la el, din instinct am țipat la el cât de tare am putut ca să îl „sperii”. A fugit. Trei zile mai târziu, când m-am întors acasă, aveam geamurile de la camera unde stăteam sparte și cu tot felul de bucăți de la bâtă. Deci era și o persoană cu probleme psihice, după aceea ne-am mai interesat. Am început să încuiem ușa și a fost mai bine”, a spus Bromania, la Antena Stars.

S-a lansat și video de prezentare, dar și prima melodie de pe coloana sonoră a filmului

„Miami Bici 2” va avea premiera în cinematografe pe 24 noiembrie, la trei ani de la premiera primului film. S-a lansat însă prima melodie de pe coloana sonoră a peliculei, piesa „Miami” interpretată extraordinar de Delia, alături de Johny Romano. „Miami Bici 2 iese în CINEMA pe 24 Noiembrie.

Aici puteți vedea secvențe tari din cea mai așteptată comedie, în care joacă și celebrul actor de la Hollywood Danny Trejo. Codin Maticiuc a spus că i-a costat 500.000 de dolari acest actor, dar că merită.

Ieri s-a lansat prima melodie din film, semnată de rockstarul meu preferat Delia alături de Johny Romano, un băiat plin de talent.  Dacă asta nu e motiv destul să căutați linkul în comentarii, am pus și primele cadre din film în videoclip. Filmul este mai mare și mai bun decât primul. Vă așteptam”, a postat Matei Dima pe pagina lui de Facebook.  Bugetul pentru filmul unde au participat și nume mari de la Hollywood s-a ridicat la 2,2 milioane de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre