Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu se întoarce la marea sa dragoste. O să o vedem curând în România

Mihaela Rădulescu se întoarce la marea sa dragoste. O să o vedem curând în România
Se pare că Mihaela Rădulescu nu se poate despărți nici de televiziune, nici de plaiurile natale. Vedeta a semnat acum cu un post de televiziune.

Duce o viață de vis în Monaco, dar tot la România îi zboară gândul. Mihaela Rădulescu revine pe sticlă.

Mihaela Rădulescu se întoarce la marea sa dragoste. Cu ce post de televiziune a semnat

Are tot ce își poate dori departe de România, dar nu poate părăsi televiziunea. Mihaela Rădulescu nu suportă să stea prea mult departe de lumina reflectoarelor și vine acasă. Sursele spun că aceasta va putea fi văzută la ProTV, într-o producție inedită.

E vorba de show-ul „Super Star România”, emisiune care se pare că va înlocui „Vocea României”. Se aude prin târg că lângă Mihaela vor fi și alte două nume mari din showbizz-ul românesc, Cezar Ouatu și Horia Brenciu. În acest moment pentru acest show se fac preselecții.

Continuă “Las Fierbinţi”

Pe de altă parte, mai marii ProTV vor aduce în atenția telespectatorilor un nou reality-show matrimonial care se va numi “Mireasă pe nevăzute” și, din câte se știe, e aproape de start. Telespectatorii care iubesc pelicula “Vlad” pot fi fericiți, pentru că povestea continuă. De asemenea, urmează noi filmări și pentru cel mai amuzant serial “Las Fierbinţi”.

Revine în grila ProTV “MasterChef România”

Dacă v-a plăcut “Masked Singer România”, veți avea ocazia să vă delectați din nou cu această emisiune, pentru că se va face un nou sezon. De asemenea, revine în grila ProTV și mult iubitul show de cooking, “MasterChef România”.

Unde, mai mult ca sigur, vă veți întâlni cu noi chefi. De altfel, sunt surse care spun că pentru aceste emisiuni se discută ultimele detalii și se fac preselecții. Până în acest moment, nimeni nu știe însă ce se va întâmpla cu reality show-ul “Ferma”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre