Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bendeac și-a văzut visul împlinit. Norii negri s-au spulberat, artistul a dat vestea cea mare

Mihai Bendeac și-a văzut visul împlinit. Norii negri s-au spulberat, artistul a dat vestea cea mare
Au trecut câteva luni de când Mihai Bendeac a încheiat definitiv relația cu Antena 1, după ce artistul s-a supărat și a plecat de la emisiunea iUmor.

S-au chinuit mulți să afle atunci ce a stat la baza renunțării lui Bendeac, dar el nu a dat nici un fel de detaliu, contractul de confidențialitate având stipulate sute de mii de euro despăgubiri în cazul în care transpiră vreo informație.

Astăzi, situația s-a schimbat pentru Mihai Bendeac, iar vestea cea mare a fost dată chiar de simpaticul comediant. A semnat cu ProTV, un lucru la care a visat multă vreme și care acum s-a concretizat. El a făcut o postare simplă și la obiect pe contul de socializare, iar fanii au sărit imediat cu felicitările și urările de bine. În plus, internauții sunt foarte fericiți că-l vor vedea pe actor pe micul ecran și se vor distra alături de el.

Mihai Bendeac îl va înlocui pe Dragoș Bucur în juriul Românii au talent, începând cu sezonul următor”

“Crește audiența Pro TV-ului cu 50%. Doamne ajută…, oriunde numa’ să te vedem. Abia aștept să te văd la tv. Îmi e dor de tine. Să fie cu noroc!”, au spus internauții. Unul dintre fani, a mers și mai departe și a specificat și la ce emisiune va putea fi văzut Bendeac: “Mihai Bendeac îl va înlocui pe Dragoș Bucur în juriul Românii au talent, începând cu sezonul următor”.

ProTV ar avea nevoie de un pic de nebunie

Actorul a fost la un pas de a semna cu ProTV, dar colaborarea nu s-a concretizat. „Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac, în urmă cu mai bine de un an, în podcastul „La Măruță”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre