Simona Ionescu / Redactor Șef

Nebunie la Gala „Te cunosc de undeva”. Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat Marele premiu

Nebunie la Gala „Te cunosc de undeva”. Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat Marele premiu
Ediția a 16-a a emisiunii „Te cunosc de undeva” a ajuns la final. Marele premiu a fost câștigat de cuplul Adriana Trandafir și Romică Țociu. Momentul căderii unor dinți pe scenă a fost senzația serii.

Talent, emoție și lacrimi de fericire. Marele premiu a fost câștigat de cuplul Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Nebunie la GalaTe cunosc de undeva”. Marele premiu a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Marea gală a show-ului „Te cunosc de undeva” a fost dedicată marilor legende din industria muzicală și a fost un adevărat regal. Cei cinci finaliști Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Pepe, Ana Baniciu, Raluka, Adriana Trandafir, Romică Țociu și Radu Ștefan Bănică au rupt scena în două și au demonstrat că talentul nu are vârstă.

„Am avut 15.000 de emoții și am trăit 15.000 de vieți”

Fermecătorii Adriana Trandafir și Romică Ţociu, transformați în Liza Minnelli și Joel Grey au fost magnifici în piesa „Money”. Iar munca le-a fost răsplătită, aceștia fiind marii câștigători. Când au auzit acest lucru, cei doi parteneri au izbucnit în lacrimi. Printre emoții și suspine, aceștia au reușit să facă declarații de suflet.

„15.000 de emoții am avut, 15.000 de vieți am trăit toți. Premiul nu este al nostru, ci al întregii țări, al celor care au nevoie. Mulțumesc din suflet”, au fost cuvintele Adrianei Trandafir.

“Împart acest premiu cu toți colegii mei. E și munca lor. Nu m-am gândit niciodată că voi câștiga acest premiu. Am venit cu bucurie pentru că îmi place să joc, să mă transform, să fiu printre oameni, să fiu adevărat.

Astăzi Daria, fiica mea, mi-a dat un mesaj: Succes tată, ești cel mai bun. De unde ai știut, tată? Vă iubesc și vă mulțumesc. Îmi pare rău că se termină. Aș fi vrut să stau cu voi o viață, pentru că sunteți minunați”, a menționat și Romică Țociu.

Andrei Ștefănescu și-a pierdut dinții falși

Deliciul spectacolului a fost, bineînțeles, cuplul Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au făcut un show de excepție, transformați în Elvis Presley și Freddie Mercury. Ineditul momentul a fost atunci când prima lor reprezentație a trebuit să fie întreruptă, pentru că Andrei și-a pierdut dinții falși.

„Pe unul îl pun sub pernă”, a glumit, în stilu-i caracteristic, Andrei Ștefănescu. Minunat a fost și Radu Ștefan Bănică în rolul lui Gene Kelly. „A fost o experiență nemaipomenită, am învățat extrem de mult. M-am învățat mai mult pe mine și am prins un pic mai mult curaj”, a spus băiatul lui Ștefan Bănică.

Spectacol desăvârșit marca Pepe

Uluitor a fost și Pepe, care s-a transformat în efervescenta Whoopi Goldberg și a făcut un spectacol pe cinste. La rândul lor, Ana și Raluka au adus lacrimi în ochii juraților, după ce s-au transformat în Cher și Meryl Streep.

La rândul ei, Mirela Vaida a arătat ce poate face o moldoveancă adevărată, alături de Taraful Silvian Voicu. Pe de altă parte, Cristina Vasiu i-a ridicat pe jurați de pe scaune, interpretând o piesă a Tinei Turner. Nu în ultimul rând, actrița Emilia Popescu a strălucit cu un monolog despre iubire și prețuire, reprezentând ultimele gânduri pe patul de moarte ale scriitorului Gabriel Garcia Marquez.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre