Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, mișcare de imagine colosală. Ce super-ofertă a acceptat în plin divorț

Pepe, mișcare de imagine colosală. Ce super-ofertă a acceptat în plin divorț
Poate că viața personală a lui Pepe e praf, dar cea profesională e chiar pe  val. artistul dă o super-lovitură, în plin divorț de mama fetițelor sale și femeie pe care, pare-se, încă o iubește.

Pepe dă o nouă mega lovitură. Artistul a făcut o mutare în plin divorț de Raluca Pascu care îi va aduce, cu siguranță, numeroase satisfacții pe plan profesional, dar și bani în cont.

Participarea sa în noul sezonal emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 îi va aduce acestuia, cu siguranță un mare plus pe plan profesional. Jurații emisiunii rămân aceeași, adică Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, iar schimbarea vine în dreptul lui Dorian Popa, care are un rol în producție, făcând câteva filmulețe tik-tok de la filmările show-ului, scrie Capital.

Din lista concurenților fac parte: Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Emilia Popescu, Ana Baniciu și Rauka, Cristina Vasiu, Radu Ștefan Jr. și Pepe, care a mai fost pus în această postură.

Până atunci, pe micile ecrane urmează să se difuzeze marea finală în care au ajuns: Ami, alături de cuplurile formate din Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel şi Adriana Trandafir – Romică Ţociu.

Pepe este „number one”

Pepe a mai dat o lovitură importantă în urmă cu puțin timp. Scandalul legat de divorț, i-a adus acestuia un plus de urmăritori pe pagina oficială de Facebook a artistului. Aceasta este numărul 1 în topul căutărilor românilor. În ultima lună, pagina lui Pepe a fost accesată de 4.8 milioane de oameni generându-se peste 2.3 milioane de acţiuni pe postări. Pentru interesul arătat, artistul a ținut să le mulțumească celor care l-au ajutat să ajungă la această performanță.

„Dincolo de cifrele care sunt onorante si dincolo de faptul că dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni… trebuie să vă mulţumesc, să vă mulţumesc vouă, tuturor, pentru toată susţinerea, pentru toate LIKE-urile şi SHARE-urile, pentru fiecare comentariu în parte, pentru toate sugestiile pe care le-aţi avut la fiecare proiect în parte fie că vorbim de CONCERTonline sau BARonline, CONCERTonline – Generaţia Următoare sau FAMILIAonline !!!

Vă iubesc şi vă promit că aventura continuă cu multe, multe alte idei la fel de frumoase, cel puţin !!! Şi în continuare… ca să arătăm că suntem o mare, mare FAMILIE… LIKE & SHARE ca să ne strângem toţi!!!” – a scris atunci Pepe.

Sursa foto: Instagram

Vedetele de la Hollywood, gest impresionant în Los Angeles

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre