Simona Ionescu / Redactor Șef

Pisici gigante, pietre prețioase, zeci de mii de perle. Cele mai ciudate apariții la MET Gala, imaginile momentului

Pisici gigante, pietre prețioase, zeci de mii de perle. Cele mai ciudate apariții la MET Gala, imaginile momentului
Actorul Jared Leto a fost de departe cea mai cool apariție la MET Gala, seara trecută. Evenimentul din acest an, care a sărbătorit expoziția „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, a prezentat multe omagii aduse designerului Karl Lagerfeld.

Jared Leto a dat lovitura de imagine, îndrăznind să poarte un costum de pisică uriașă pentru a aduce un omagiu lui Karl Lagarfeld și celebrei sale pisici care i-a moștenit averea, Choupette.

Când a pășit pe covorul roșu toată lumea s-a întebat cine este

Nimeni nu a știut cine este când a pășit pe covorul roșu purtând un costum de blană care semăna cu pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette. Costumul a mascat complet identitatea purtătorului, iar mulți oameni s-au întrebat imediat cine este.

Actorul Jared Leto s-a costumat în Choupette, celebra pisică a lui Lagarfeld

Apoi a venit răspunsul: Jared Leto. Acesta este un cunoscut „cascador” al Met Gala. În trecut, actorul și-a asumat riscuri, prezentându-se cu o replică a propriului cap și făcând pereche cu fostul director de creație Gucci Alessandro Michele. De data aceasta, Leto a decis să-i aducă un omagiu lui Choupette, celebra pisică birmaneză a lui Karl Lagerfeld.

Un invitat a venit îmbrăcat doar în chiloți

Nu a fost singurul omagiu adus lui Choupette în această seară. Doja Cat și-a pus în scenă propriul moment felin, dar într-un mod foarte diferit. Vedeta pop a folosit machiaj de înaltă ținută și proteze pentru transformarea ei, mieunând pe tot parcursul serii. Lil Nas X a participat, de asemenea, la petrecere cu vopsea argintie și mustăți cu mărgele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Met Gala 2023 (@metgalaofficial)

Inspirația felină din spatele look-ului purtat de Lil Nas X la Met Gala 2023 nu a fost imediat evidentă: cristalele, ploaia de perle și masca de pe chipul cântărețului au arătat, mai degrabă ca una dintre aparițiile sale exagerate și iconice. A existat totuși mustața cu sclipici, un adevărat omagiu adus felinei dragi designerului, care s-a stins din viață în 2019.

Corpul sculptat al interpretului a fost complet acoperit de sclipici argintiu, rezultatul muncii creative și manuale a lui Pat McGrath și a echipei sale, care s-au ocupat de conceperea și realizarea look-ului. Fața lui Lil Nas X a fost acoperită cu sclipici pentru un efect reflectorizant care a atras privirile sub luminile covorului roșu, arată Vogue. Practic, costumul artistului a fost format dintr-o piesă de lenjerie intimă string și mască. Plus mult sclipici.

Vedetele noii generații au furat privirile la MET Gala

Nu toate vedetele s-au îmbrăcat în pisici, iar unele din ele au avut ținute fabuloase. Billie Eilish și-a expus noua siluetă, într-o rochie goth, transparentă, purtând ciorapi cu bandă adezivă care se vedeau printre faldurile rochiei cu un corset cu terminații de portjartier. Vedeta a renunțat la culorile electrizante ale părului, purtându-l simplu, brunet, într-o coadă împletită artistic.

Billie Eilish a optat pentru o ținută goth care i-a pus în evidență noua siluetă

Brooklyn Beckham purtând șiraguri de perle la gât și soția sa, Nicola Peltz au oferit momentul romantic al galei, cu un sărut tandru aplicat de tânărul soț pe gâtul iubitei sale perechi, în fața fotografilor, pe covorul roșu.

Brooklyn Beckham și-a sărutat soția pe gât pe covorul roșu

Noua vedetă a tinerilor, Jenna Ortega a defilat într-o ținută Thom Browne, inspirată din rolul de fiică a familiei Addams care a făcut-o celebră. Deja stilul are propriul nume: Wednesday core.

Jenna Ortega a rămas fidelă stilului Wednesday core

Pete Davidson a avut un look ciudat, de pensionar cu poalton lung și ușor larg, însă din materiale luxoase, sclipitoare. El a purtat și o pălărie de soare cu boruri mici, de culoare neagră.

Omagiu cu zeci de mii de perle

Kim Kardashian a optat pentru un look cu 50.000 de perle de apă dulce, oferite de Daniel Roseberry de la Schiaparelli. A fost un omagiu direct pentru creatorul celebrat. Omagiind perlele folosite adesea de Lagerfeld în ținutele sale, Kardashian a purtat o ținută compusă dintr-un top cu corset profilat și o fustă drapată, ambele împodobite cu zeci de mii de perle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EddieMpr Live (@eddiempr_live)

De asemenea, choker-ul, cerceii și inelul au fost realizate din perle și cristale. Au fost necesare mai mult de 1.000 de ore de muncă pentru a finaliza look-ul; fiecare fir de perle a fost înșirat și drapat direct pe corpul ei.

Partenerul Rihannei a purtat kilt peste jeans la smoking

Rihanna și partenerul ei A$ap Rocky au avut și ei o intrare șocantă pe covorul roșu. Mai ale bărbatul care a purtat o pereche de jeans înscrustați cu cristale la smocking, peste care a pus și un kilt.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre