Simona Ionescu / Redactor Șef

Poftiți la ”Miniteatru în Amfiteatru”! Spectacole pentru prichindei

Poftiți la ”Miniteatru în Amfiteatru”! Spectacole pentru prichindei
Prichindeii de 2 – 6 ani sunt așteptați la teatru. Cele mai frumoase povești revin în programul văraTIC al Teatrului Ion Creangă! În perioada 11 iulie – 27 septembrie 2020. Spectacolele vor avea loc în aer liber, în weekend.

Cele mai frumoase povești revin în programul văraTIC al Teatrului Ion Creangă!

Desfășurat în grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă, nr. 5) din Sectorul 3 al Capitalei, într-un amfiteatru colorat și primitor, programul le oferă celor mici ocazia să se bucure de reîntâlnirea cu universul personajelor preferate.

Poftiți la ”Miniteatru în Amfiteatru”!

Actorii Teatrului Ion Creangă din Capitală revin pe scenă live, cu interpretări pline de energie, cu experiențe care îmbogățesc imaginația și dezvoltă simțul estetic al celor mai tineri spectatori.

Și nu doar cei mici sunt invitați să se bucure de programul VăraTIC, ci și părinții, sesiunile de teatru în aer liber fiind o modalitate ideală de petrecere a timpului liber în familie și o oportunitate pentru părinți de a se conecta la bogăția emoțiilor și stărilor experimentate de copii pe durata vizionării unui spectacol.

”Miniteatru în Amfiteatru”. Programul lunii iulie

Începând din weekendul 11-12 iulie, Amfiteatrul VăraTIC găzduiește în fiecare sâmbătă și duminică o serie de titluri îndrăgite din repertoriul Teatrului Ion Creangă, printre care: „Punguța cu doi bani”, „Pernuța somnoroasă”, „Amintiri într-o valiză”, „Pinguinii melomani” sau „Fără frică”.

Spectacolele sunt programate la orele 10.00 și 19.00, iar numărul de bilete puse în vânzare este limitat.

  • Sâmbătă, 11 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Punguța cu doi bani” (3-6 ani)
  • Duminică, 12 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Pernuța somnoroasă” (sub 3 ani)
  • Sâmbătă, 18 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Amintiri într-o valiză” (2-5 ani)
  • Duminică, 19 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Pinguinii melomani” (3-6 ani)
  • Sâmbătă, 25 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Prostia omenească” (+4 ani)
  • Duminică, 26 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Fără frică” (3-6 ani)

”Miniteatru în Amfiteatru”. Siguranța participanților

Pentru a asigura siguranța participanților la spectacolele din cadrul stagiunii estivale, atât a publicului, cât și a artiștilor, tehnicienilor și tuturor celor din echipa de organizare, programul și spațiul Amfiteatrului VăraTIC au fost gândite în concordanță cu normele și măsurile impuse de autorități.

Se va organiza triajul epidemiologic la intrarea în spațiul amfiteatrului, numărul de locuri va fi redus, cu respectarea distanțării sociale, iar dezinfectarea suprafețelor și echipamentelor se va face frecvent.

Biletele pentru spectacole sunt disponibile online, pe site-ul entertix.ro sau myticket.ro (preț bilet adult – 34,99 lei; preț bilet copil – 27,99 lei) și pot fi achiziționate în pachete de câte 2, 3, respectiv 4 bilete (pentru familii), pentru a permite menținerea unei distanțe de minimum 2 metri între fiecare familie sau grup de spectatori.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre