Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Turcan, liberala cu studii la Moscova și multiple operații estetice, spune cine a tras-o pe linie moartă

Raluca Turcan, liberala cu studii la Moscova și multiple operații estetice, spune cine a tras-o pe linie moartă
Doamna politician care a bătut-o pe Elena Udrea la poșete de firmă și și-a schimbat înfățișarea în cabinetele medicilor esteticieni dă un mare interviu în această seară.

Raluca Turcan vine duminică, 20 martie, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D, ne anunță reprezentanții postului într-un comunicat.

Cine e Raluca Turcan?

Deputat PNL, activează de 22 de ani în politică românească, aceasta se află la cel de-al cincilea mandat de deputat în Parlamentul României.

Debutul în politică l-a făcut în calitate de consilier al fostului Președinte PNL Theodor Stolojan, partid în care era membră și din care a fost exclusă. Theodor Stolojan, exclus și el din PNL, a fondat Partidului Liberal Democrat (PLD), condus de el, la care a aderat și Raluca Turcan.

Toți erau politicieni cu viziuni de dreapta în Patridul Liberal Democrat, care mai apoi a fost absorbit de Partidul Democrat, rezultând Partidul Democrat Liberal – PDL.

Pe rând, a ocupat poziții de președinte, vicepreședinte interimar și chiar prim-vicepreședinte al noului PNL. A fost viceprim-ministru, în guvernele Ludovic Orban, iar apoi ministru al muncii în Guverul Cîțu. Deține o diplomă în Economie și un curs post universitar în domeniul securității și apărării naționale.

În plan personal, Raluca Turcan este căsătorită cu Valeriu Turcan, fost purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, și are un fiu.

S-a remarcat și ca femeia din politică cu cele mai multe operații estetice. În anul 2017, Libertatea a realizat un colaj în care se văd diferențele pe chipul Ralucăi Turcan, de la intrarea în politică și până la acel moment. Între timp s-au mai produs schimbări.

La ce întrebări va trebui să răspundă Raluca Turcan

„Vă simțiți în siguranță în România?”. Când se va prăbuși sistemul de pensii?”. „De ce PNL nu poate fi condus cu succes de o femeie?”. „Cine ar fi fost Raluca Turcan fără Theodor Stolojan?”. „S-a încercat racolarea dumneavostră în timpul studiilor la Moscova?”. „Cine v-a tras pe linie moartă?”. „Ați regretat vreodată că ați renunțat la pian?”.

Sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Ralucăi Turcan în ediția de diseară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Despre studiile la Moscova s-a scris și au fost explicații

Între 1996 și 1999, a fost bursieră a Institutului Puşkin din Moscova, de unde ar fi obținut o „diplomă în rusă comercială”, potrivit CV-ului său. Raluca Turcan a făcut declarații, la vremea respectivă, desprea această bursă.

„Eu am absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale a Academiei de Studii Economice din Bucureşti. După admiterea la această facultate, am primit o bursă din partea Guvernului României, din partea ţării mele. Am privit această bursă de câteva luni la Moscova ca pe o şansă de a acumula cunoştinţe”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre