Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan și Dani îi bagă pe îndrăgostiți direct în pat. Să vedeți cum fac asta

Răzvan și Dani îi bagă pe îndrăgostiți direct în pat. Să vedeți cum fac asta
Super Neatza cu Răzvan şi Dani lansează campania Îndrăgostește-te la Super Neatza. Echipa matinalilor nu ratează nicio ocazie de a sărbători momentele frumoase alături de telespectatori, de aceea în luna iubirii, aceştia au pregătit un concurs-surpriză pentru cei din faţa micilor ecrane.

Începând din prima zi de februarie, în luna iubirii, Super Neatza cu Răzvan şi Dani sărbătoreşte dragostea prin campania Îndrăgosteşte-te la Super Neatza. Campania este prilejul perfect pentru fiecare telespectator ca să îşi surprindă partenerul de viaţă. Astfel, până pe 24 februarie inclusiv, aceştia se pot înscrie pe site-ul emisiunii, în secțiunea specială destinată acestui concurs, cu o fotografie de cuplu şi povestea lor de iubire.

„Dacă sunteţi îndrăgostiţi, dar nu neapărat în secret, vă puteţi înscrie la concursul nostru. Puteţi face asta din mai multe motive: unul, că la Super Neatza ne place să ne super distrăm şi să dăm cărţile pe faţă, altul, că poate vreţi să o spuneţi şi altfel, nu doar cu <te iubesc>-ul de pe Whatsapp… La sfârşitul campaniei, pentru că în toată luna februarie noi suntem organizaţi pe dragoste, puteţi câştiga un dormitor întreg!”, a declarat Dani.

Răzvan a completat: „În secţiunea Neatza de pe a1.ro găsiţi detalii despre <marea îndrăgosteală>. Aşteptăm poveştile voastre însoţite de poze, pentru că vrem să ştim, cine a făcut primul pas, cum a fost prima întâlnire, să ne daţi hint-uri, unde putem să vă găsim în social media!”.

Super Neatza a ajuns în cele mai neobișnuite locuri

De-a lungul timpului, îndrãgita echipă a matinalului a făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, a transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar  să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune, sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre