Simona Ionescu / Redactor Șef

Record absolut pentru cea mai în vogă trupă pop

Record absolut pentru cea mai în vogă trupă pop
O formație de coreeni a reușit p performanță la care nu se aștepta nimeni. Acum aceasta poate fi numită fenomen.

Noul single al formaţiei K-pop BTS, „Butter” a atins un record absolut pentru cea mai în vogă trupă pop.  În doar patru zile de la lansare clipul are peste 200 de milioane de vizualizări, a anunţat agenţia de management a trupei din Coreea de Sud, potrivit Yonhap şi allkpop.com. „Butter” o piesă estivală dance-pop, după cum a fost ea definită, a fost lansată vineri la ora 13,00. La momentul redactării acestei știri se apropia de 210 milioane de accesări.

Record absolut

Noul single a stablit acest record într-un timp mai scurt în comparaţie cu hitul „Dynamite”, din 2020, al aceluiaşi grup, care a atins această performanţă în patru zile şi jumătate, a precizat agenţia.

BTS e un grup alcătuit din şapte membri.  BTS, cunoscută și ca Bangtan Boys, este o trupă sud-coreeană care a debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa „No More Dream” din primul lor album, 2 Cool 4 Skool.

Piesa nou lansată, cântată în limba engleză, a acumulat 108,2 milioane de vizualizări în 24 de ore de la lansarea pe YouTube. A devenit videoclipul muzical cel mai vizionat în acest interval de timp pe platformă. Melodia se bucură de succes şi în topurile muzicale internaţionale. A ajuns pe prima poziţie a clasamentului melodiilor de pe iTunes în 101 regiuni. Și a totalizat 20,9 milioane de accesări pe platforma de streaming muzical Spotify.

Record de premii Billboard

Pe 23 mai, a avut ceremonia de premiere Billboard Music Awards 2021. Aceasta a oferit premii celor mai tari melodii din ultimul an. Trupa k-pop BTS a evoluat la acest eveniment cu noua sa piesă, „Butter”. Și, mai mult decât atât, BTS a luat acasă toate cele 4 premii la care a fost nominalizată. Este vorba de Top Duo / Group, Top Song Sales Artist, Top Social Artist și Top Selling Song (pentru mega-hitul „Dynamite”). Astfel, grupul masculin a stabilit un nou record personal pentru cele mai multe premii obținute la Billboard Music Awards.

Anul acesta marchează pentru prima dată când BTS a câștigat Top Song Sales Artist și Top Selling Song, a doua oară Top Duo / Group (primul a fost în 2019), iar al cincilea an la rând Top Social Artist.

Sursa foto: Instagram

A apărut dovada că legătura sentimentală dintre Ben Affleck și JLo nu s-a rupt niciodată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre