Simona Ionescu / Redactor Șef

Serialul Clanul, primele imagini oficiale din ultimul sezon. Mai sunt câteva zile până la marea premieră

Serialul Clanul, primele imagini oficiale din ultimul sezon. Mai sunt câteva zile până la marea premieră
După ce a fost stabilită data în care începe difuzarea  celui de-al patrulea sezon al serialului, regizorul, protagonista, dar și alt actor din distribuție, au plecat în vacanță, împreună, în Dubai. Între timp, telespectatorii numără zilele până la  marea premieră.

Așteptarea le-a fost răsplătită. Primele imagini oficiale  din ultimul sezon al serialului clanul au fost date publicității, joi, de către PRO Tv.  Trailerul oficial al noului sezon oferă primele imagini din partea finală a seriei care a făcut recorduri de audiență, ținând telespectatorii cu sufletul la gură. Așa cum s-a anunțat, noul sezon, al patrulea va fi și ultimul din serialul Clanul.

Premiera e programată în data de 19 februarie, de la ora 20:30, atât la PRO Tv, cât și pe canalul de streaming al postului, Voyo. Acolo puteți urmări sezonul integral, încă din ziua premierei. Ca şi până acum, producția va fi difuzată în fiecare zi luni, de la 20.30, la PRO Tv.

Primele imagini oficiale din ultimul sezon al serialului Clanul

Aflat în vacanță, regizorul Clanul a distribuit și el primele imagini oficiale din ultimul sezon al proiectului în care a fost implicat trup și suflet și datorită căruia și-a găsit jumătatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clanul (@clanulserial)

Așa cum știți, regizorul Anghel Damian s-a îndrăgostit de Theo Rose când a văzut-o la casting. Iar după câteva luni relația lor a și început. În prezent, cei doi sunt deja părinții primului lor copil. Ei au un băiețel, Sasha, în vârstă de 7 luni.

Ce urmează să se întâmple în ultimul sezon  al serialului

Îndrăgitul actor Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a oferit, zilele trecute, primele informații despre sezonul 4. Sezonul 4 va fi o judecată finală, unde păcatele se plătesc, a arătat Denis Hanganu.

„O călătorie emoționantă, marcată de decizii dificile și consecințe nemiloase. Este sezonul în care mizele vor fi mai mari decât oricând, iar conflictele vechi vor atinge punctul culminant. Răul nu iartă pe nimeni, iar personaje importante, din păcate, vor dispărea”, a declarat  interpretul rolului Tudor.

Conform producătorilor, în ultimul sezon, adevărul e chiar în fața personajelor, trebuie doar să-și calculeze pașii și să ia cele mai bune decizii. Oare va învinge iubirea și familia va rămâne pe primul loc? Ce se întâmplă cu alianțele? Se vor destrăma sau vor prelua puterea? Cert este că, la final, toată lumea va plăti.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre