Simona Ionescu / Redactor Șef

„Mafioatele” din Clanul au pus la cale planul B. Serialul se va termina după asta

„Mafioatele” din Clanul au pus la cale planul B. Serialul se va termina după asta
Sezonul al patrulea al celui mai urmărit serial de televiziune din România e așteptat cu sufletul la gură de public. Protagoniștii au început încă de anul trecut filmările, și le-au reluat în forță după sărbătorile de iarnă.

În timp ce filmează pentru noul sezon al serialului, „mafioatele” din Clanul au pus la cale planul B.

Jojo (Magda Udrea, „fata rea” din serial, soția șefului de clan) și Maria Obretin (Sofia, soția mafiotului Sandu Constănțeanu, care a încercat să-l omoare pe Bebe Măcelaru, dar care a sfârșit tragic), au stabilit chiar în timpul filmărilor ce au de făcut pe viitor. Nu de alta, dar, după acest sezon serialul se va termina, iar atunci e bine să aibă un plan stabilit, având în vedere și experiența acumulată.

Când se va difuza noul sezon din Clanul

Amintim că serialul Clanul a debutat pe PRO Tv în toamna anului 2022, iar până acum au fost difuzate câte două sezoane pe an. Reprezentanții PRO Tv au anunțat că sezonul 4 va fi ultimul din Clanul. Iar acest ultim sezon va fi cel care  dezvăluie ultimele secrete. O altă surpriză este că în primele episoade unul din personaje moare, însă, momentan, nu se știe despre cine este vorba.

Noul sezon al serialului Clanul de la PRO Tv, care va fi și ultimul, va fi difuzat începând din această primăvară (Sursa foto: Instagram)

„Va fi cel mai tare sezon în care vom dezvălui adevărul fiecărui personaj și preconizez răsturnări de situație total neașteptate, în care frații își vor arată adevărata lor influență în clan”, a declarat actorul Marian Olteanu. Tot el a dezvăluit și ce se va întâmpla cu personajul său în ultimul sezon: „Aș spune că, în cazul lui, nu prea va fi cu happy ending, din păcate. Atât pot dezvălui”. Marian Olteanu interpretează rolul lui David Pribeagu, fiul furat și adoptat de „Tătuțu” și fratele lui Tudor Achim, polițist sub acoperire. Sezonul 4 va putea fi urmărit începând din această primăvară. Anunțul cu data exactă va fi făcut de Pro Tv în februarie.

„Mafioatele” din Clanul au pus la cale planul B

În timp ce  filmările sunt în toi, pare că „mafioatele” și-au făcut un plan de rezervă pentru când se încheie proiectul. Mai în glumă, mai în serios, ele spun că ar putea să își facă o trupă care să se cheme chiar „Mafioatele”.

Jojo și Maria Obretin le-au livrat fanilor și o mostră de talent, interpretând, ad-hoc, direct de pe platoul de filmare un hit al finalului anilor 1980, Deschideți poarta soarelui, lansat de regretata Mihaela Runceanu. Vedetele sunt pline de talent, dar și foarte încrezătoare că, având în vedere succesul serialului, lansarea unui duet ar putea fi o idee bună.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre