Simona Ionescu / Redactor Șef

Jojo îmbracă haina misticismului. A creat niște bijuterii cu puteri vindecătoare

Jojo îmbracă haina misticismului. A creat niște bijuterii cu puteri vindecătoare
Bijuterii rafinate, cu puteri vindecătoare. Actrița Cătălina Grama, alias Jojo, îmbracă haina misticismului și le oferă doamnelor și domnișoarelor șansa de a purta o bijuterie cu adevărat inedită.

Nu promite minuni, dar e convinsă că obiectele sale vor fi de mare ajutor femeilor. Jojo îmbracă haina misticismului și creează bijuterii unice.

Jojo îmbracă haina misticismului și o accesorizează cu niște bijuterii, creație proprie

Talentata Jojo le va face doamnelor și domnișoarelor cea mai frumoasă surpriză. Actrița va lansa o colecție de bijuterii cu totul ieșite din comun, care au puteri vindecătoare incredibile. Toate obiectele prețioase sunt dedicate părinților săi.

„Am crescut în casă cu Biblia, Coranul, Torah şi filosofia Buddhistă”

“Vă pregătesc o colecţie inspirată de tot parcursul credinţei mele. Tatăl meu a fost profesor de istoria religiilor, aşa că am crescut în casă cu Biblia, Coranul, Torah şi filosofia Buddhistă. Tot parcursul meu de până acum, întâlnirile pe care le-am avut în toată lumea asta cu oameni cu credinţe şi religii diferite m-au făcut să ajung la concluzia că purtăm cu toţii acelaşi adevăr în spirit.

Când mă rog folosesc uneori rugăciuni ortodoxe, alteori mantre puternice foarte dragi mie, care mi-au făcut bine şi pe care le consider vindecătoare. Nouă colecţie este dedicată credinţelor noastre, fără a alege între ele, fără prejudecăţi”, a mărturisit aceasta, potrivit okmagazine.ro.

Inedita colecție se va numi Gramaldy Mystic

Ajutor pentru o viață liniștită și echilibrată, bijuteriile sunt strânse în colecția Gramaldy Mystic și dăruiesc celor le poartă liniștea interioară de care toată lumea are nevoie. „Gramaldy Mystic se adresează tuturor celor care găsesc cuvintele sacre, indiferent de religie, vindecătoare.

Cuvântul misticism înseamnă totalitatea atitudinilor şi învăţămintelor care rezultă din afirmaţia că realitatea autentică este inaccesibilă conştiinţei. Și poate fi pătrunsă doar prin metode intuitiv-extatice, misticitate.

O dedic părinţilor mei care m-au învăţat să cred mereu, indiferent de obstacolele pe care le-am întâlnit în viaţă. V-o ofer în curând în speranţa că vă veţi găşi rugăciunea/mantra care să vă aducă mereu pace în suflet şi vindecare!”, a menționat Jojo.

S-a întâmplat ceva cu Bodi. E liber și fără anturaj feminin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre