Simona Ionescu / Redactor Șef

Show la Antena Stars. Surprize uriașe pentru telespectatori – Ce se întâmplă cu Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț

Show la Antena Stars. Surprize uriașe pentru telespectatori – Ce se întâmplă cu Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț
29 august este momentul în care Antena Stars lansează noua grilă de programe.

Începând din 29 august, Antena Stars lansează noua grilă de programe, așteptată cu sufletul la gură de fani.

Show la Antena Stars. Surprize uriașe pentru telespectatori

În fiecare dimineață, Showbiz Report se întoarce cu un nou sezon, dar și o nouă formulă de prezentatori. Pentru că Nataliei Mateuț și lui Andrei Ștefănescu li se alătură acum Cătălin Cazacu, iubitul Ramonei Olaru, vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani. Nici Acces Direct nu va lipsi din noua grilă de programe a Antenei Stars.

Blonda, alături de Adrian Velea le vor aduce telespectatorilor cele mai noi informații, în cel mai longeviv show despre oameni și viață. Iar poveștile prezentate în această emisiune sunt cu totul spectaculoase.

“După o vacanţă mult-aşteptată, revenim în forţă cu noul sezon Acces Direct, cu cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă așteptăm din 29 august, ora 16:00, la Antena Stars!”, a declarat Mirela Vaida.

Gabriela Cristea dezbate subiecte fierbinți la Mireasa – Capriciile iubirii

De asemenea, în fiecare zi de luni până vineri începând cu ora 19.30 revine și show-ul Mireasa – Capriciile iubirii, unde Gabriela Cristea va fi alături de noii concurenți ai emisiunii care anul acesta va fi difuzată din Turcia. “Cu toţii ne-am încărcat bateriile şi aşteptăm începerea unui nou sezon, Mireasa – o iubire ca în filme.

Îmi doresc ca împreună cu concurenţii din casa Mireasa să le oferim telespectatorilor poveşti spectaculoase de iubire, în care să se regăsească sau la care să spere pentru că eu cred că fiecare dintre noi merităm să trăim o iubire ca în filme. Aşadar, vă aştept cu drag din 29 august să ne petrecem serile împreună, de la 19:30, la Antena stars şi să descoperim împreună cât de capricioasă poate fi dragostea”, a spus prezentatoarea.

Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 28

Nu în ultimul rând, Dan Capatos va fi alături de cei care îl iubesc de la ora 22.00, în cel mai longeviv late night show din România, Xtra Night Show. “Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 28! Abia aşteptăm revederea cu prietenii noştri de acasă, pe care îi invităm să ni se alăture de luni până vineri, de la 22:00, pe Antena Stars!”, a declarat Dan Capatos.

I.A. cu STIL îmbracă haine noi

Începând cu 3 septembrie, Iulia Albu aduce noutăți în emisiunea IA cu STIL dedicat copiilor. “I.A. cu STIL îmbracă haine noi! Câte trei copii talentati vor primi săptămânal vizita mea şi îi voi ajuta să îşi atingă visul. Copilul tău vrea să se simtă ca un star, vrea să îşi cunoască idolul sau să ia masa cu vedeta preferata?

Ne ocupăm noi de asta! Provoacă-ne!”, a declarat criticul de modă. Și tot din această zi, veți putea urmări reality show-ul Perfecte cu defecte.  De asemenea, Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda în continuare vedetele care nu știu să se îmbrace cu gust. Nu în ultimul rând, revine show-ul Mămici de pitici, cu lipici, dar și show-ul REAlă by Ana Morodan,

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre