Simona Ionescu / Redactor Șef

Singura polițistă din serialul Clanul are studii importante! De ce a lăsat Londra pentru România

Singura polițistă din serialul Clanul are studii importante! De ce a lăsat Londra pentru România
Noua serie Clanul, de la Pro Tv, ține audiența cu sufletul la gură. Serialul s-a bucurat de un succes foarte mare încă de la primele episoade.

Cu o distribuție impresionantă, serialul Clanul aduce pe micile ecrane o poveste captivantă. Singura femeie din echipa comisarului Costoiu, Patricia, este interpretată de Alice Halpert. Recent ați putut să o vedeți și în mult discutatul film artistic Teambuilding.

Ceea ce nu știți este că tânăra actriță are o cu totul altă viață dincolo de platourile de filmare.

Specialistă în marketing la o mare casă de discuri

Dincolo de actorie, Alice Halpert este de fapt specialistă în marketing. Ea și activează în acest domeniu care îi e principalul job. Tânără lucrează la la Global Records, cunoscuta casa de discuri care produce muzică pentru numeroși artiști, printre care INNA, The Motans, Minelli etc. Jobul ei în domeniul marketingului are deja o vechime de patru ani.

După ce a studiat la Londra, actoria și marketingul, vedeta a ales să revină acasă și să își facă o carieră în domeniile ei de interes, rămânând în România.

Face actorie din școala primară

„Actoria a fost, de fapt, prima mea dragoste, clișeic știu, dar așa este. De mică am cochetat cu asta și m-am îndrăgostit de teatru făcând parte din trupa școlii mele unde am avut-o ca profesoară pe Daniela Minoiu, de prin clasa a-II-a până la finalul liceului.

Apoi am plecat în Londra, unde am terminat trei ani de actorie, am semnat cu un agent și m-am apucat de casting-uri. Între timp, pentru că mereu mi-a plăcut să învăț și să am cât mai mai multă activitate, am făcut și un master în Marketing, la Kings College”, a povestit vedeta.

Ea a mai mărturisit și că opțiunea pentru a doua specializare a venit și pentru că la castinguri nu s-a prea bucurat de succes, având în vedere că nu scăpa de accentul est-european.

„După ce am terminat masterul am renunțat și m-am întors în România unde, tot ca să am activitate, am luat un internship de 3 luni la Global Records. Patru ani mai târziu tot aici sunt, iar momentan mă bucur ca pot să îmbin ambele lucruri în viața mea și sunt foarte recunoscătoare pentru asta”, a mai declarat actrița.

Carnețelul cu dorințe

În serialul Clanul, Alice Halpert o interpretează pe Patricia, singura femeie din echipa de polițiști a comisarului Costoiu. Actrița mărturisește că rolul i-a venit mănușă, pentru că de mică a crescut înconjurată de băieți și de glumele lor.

Vedeta mărturisește că are un „carnețel cu dorințe”. Iar în 2021 și-a notat acolo marele ei vis: acela de a juca într-un serial Pro Tv.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre