Simona Ionescu / Redactor Șef

Survivor All Stars 2024 a trecut la un nou nivel! De azi totul se schimbă

Survivor All Stars 2024 a trecut la un nou nivel! De azi totul se schimbă
Emisiunea de aventură de la Pro TV a spart audiențele noaptea trecută, iar în această seară se anunță cel mai așteptat moment al show-ului.

La Survivor All Stars 2024, este cea mai așteptată seara. Concurenții vor putea face ceva ce au așteptat de mult: să se spele. Mai exact, să facă duș. Unificarea, momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție, este ziua în care viața pe insulă ia o pauză și concurenții au bucuria de a face duș, de a-și schimba hainele, de a lua o masa copioasă și de a dansa alături de colegi.

Aseară, 12 curajoși, puternici și capabili să depășească orice provocare au avut parte de marea Unificare. Au lăsat în urma triburile si au devenit o singura echipa. Show-ul a fost lider absolut de audiență, la ediția de seara trecută.

Ana Maria Pal a pierdut competiția și a plecat acasă

„Noaptea asta o să fie memorabilă. Cina s-a încheiat. Petrecerea s-a încheiat. Mergem la joc”, le-a spus Daniel Pavel concurenților, după ce aceștia tocmai terminaseră de mâncat. Fără să aibă timp de gândire, cei rămași s-au echipat și au avut parte de o surpriză: prima proba în care au jucat toți, în același timp și în care cine ajungea pe ultimul loc, pleca direct acasă.

După o probă încrâncenată, totul s-a încheiat pentru Ana Maria Pal. Torța a fost stinsă pentru fosta Faimoasă, nu înainte ca aceasta să transmită un ultim mesaj: „nu mai zic nimic. Doar atât, plec acasă. Baftă colegi”. Încă șocați, cei 11 rămași au revenit spre insulă, cu un mesaj clar de la Daniel Pavel: „Acum vă puteți considera un singur trib. Până data viitoare, vă gândiți la un nume. Sunteți în continuare în Survivor All Stars”.

Lider de audiență, Survivor All Stars a trecut la un nou nivel

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:19. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.6 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.4 puncte de audiență și 15.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români au trăit la intensitate maximă episodul Unificării.

Pentru cei rămași, de astăzi, totul se schimbă, vor locui pe aceeași insulă, vor împărți toate resursele și vor lupta pe cont propriu. Rămâne de văzut cum se vor comporta, ce discuții vor apărea, ce strategii sau alianțe se vor lega. Survivor All Stars a trecut la un nou nivel.

„O zi lungă se află în fața noastră. Un singur simbol, unul singur în bătălia Imunității, capătă acest colan. Se bucură de toate drepturile care decurg din asta”, le va spune Daniel Pavel, înainte de jocul serii. Cine se va impune? Urmează să aflăm de la ora 21:30, la PRO TV, la o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars 2024. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Sursa foto: PRO TV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre