Simona Ionescu / Redactor Șef

Un actor român îl va întruchipa pe Donald Trump în anii tinereții

Un actor român îl va întruchipa pe Donald Trump în anii tinereții
Un actor român e acum în vervă. Îl va juca pe Donald Trump în anii tinereții în viitorul film „The Apprentice” și vrea ca totul să fie ca la carte.

Stabilit în SUA, un actor român se pregătește să-l interpreteze pe Donald Trump în anii tinereții. Alături de acesta se vor afla Jeremy Strong în rolul lui Roy Cohn și Maria Bakalova în rolul Ivanei Trump. Filmul regizorului Ali Abbasi documentează ascensiunea lui Trump în anii ’70 și ’80.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Trump se numără Brendan Gleeson, Alec Baldwin și Darrell Hammond. Producția filmului a început la începutul acestei săptămâni.

Sebastian Stan îl va interpreta pe Donald Trump în anii tinereții

Actorul a fost nominalizat la premiile Emmy

Sebastian Stan va intra în pielea lui Donald Trump tânăr, în filmul „The Apprentice”, care documentează ascensiunea fostului președinte al Americii între anii 1970 -1980. Actorul nominalizat la premiile Emmy, în vârstă de 41 de ani, va juca alături de Jeremy Strong, 44 de ani, starul din „Succession”, care îl interpretează pe Roy Cohn, regretatul avocat și mentor al lui Trumpl. Dar și de actrița nominalizată la Oscar, Maria Bakalova, în vârstă de 27 de ani, care o va interpreta pe Ivana Trump, a relatat Deadline.

„Este o poveste mentor-protejat”

Variety a relatat că viitorul film este „o explorare a puterii și ambiției, plasată într-o lume a corupției și înșelăciunii. Este o poveste mentor-protejat care trasează originile unei dinastii americane. Plină de personaje mai mari decât viața, dezvăluie costul moral și uman al unei culturi definite de învingători și învinși”. Scenariul îi aparține scriitorului Gabriel Sherman, autorul cărții din 2014 „The Loudest Voice in the Room: How the Brilliant, Bombastic Roger Ailes Built Fox News – and Divided a Country”.

Donald Trump în anul 1987

Sebastian Stan a fost nominalizat la Emmy și Globul de Aur

Sebastian Stan este în plină ascensiune din punct de vedere profesional. El a obținut nominalizări la Emmy și Globul de Aur, după ce a interpretat rolul lui Tommy Lee în serialul „Pam & Tommy de pe Hulu”. Stan a fost văzut în mai multe filme anul trecut, printre care Dumb Money, Sharper și Ghosted.

Trump a fost parodiat timp de zeci de ani în emisiunea „Saturday Night Live” de pe NBC, de actori precum Alec Baldwin, Darrell Hammond, Jason Sudeikis, Taran Killam și regretatul Phil Hartman. Donald Trump, care are în cârcă mai multe dosare, rămâne favorit la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre