Simona Ionescu / Redactor Șef

Un album de colecţie, recomandat de Evenimentul istoric: „De ce Decembrie `89?”

Un album de colecţie, recomandat de Evenimentul istoric: „De ce Decembrie `89?”
O lectură interesantă, bazată pe imagini reale, sau un cadou deosebit pentru cineva din familie. Acestea pot fi atributele unui album fotografic de excepție despre zilele din Decembrie 1989.

Revista Evenimentul Istoric vă recomandă albumul istoric “De ce Decembrie ’89?”, o lucrare amplă ce conţine peste 600 de fotografii exclusive din timpul evenimentelor din decembrie 1989, realizate de binecunoscutul fotograf Paul
Agarici!

Începând de astăzi, accesând www.agoramag.ro, puteţi achiziţiona această lucrare de excepţie, cu o inestimabilă valoare istorică despre evenimentele sângeroase din Decembrie 1989.

Albumul “De ce Decembrie ’89?” este realizat de Paul Agarici, jurnalist cu experienţă şi maestru în arta fotografică de peste 40 ani.

Albumul tipărit într-o grafică extraordinară, cuprinde peste 600 de fotografii realizate, sub gloanţe acum 31 de ani, în zilele în care regimul comunist se prăbuşea sub furia străzii. Fotografiile sunt impresionante şi suntem de părere că orice pasionat de istorie trebuie să aibă în bibliotecă acest album pentru a-şi aminti de jertfa Eorilor din Decembrie 1989, jertfa care a făcut posibil traiul în democraţie.

Fotografiile din album sunt făcute exclusiv în Bucureşti în timpul evenimentelor din decembrie 1989. Toate fotografiile au fost realizate cu aparatul foto Canon F1, integral mecanic, comenzi şi expunere manuală.

Albumul “De ce Decembrie ’89?” este prefaţat de celebrul actor, eseist şi regizor Dan Puric, precum şi de Răzvan Savaliuc, jurnalist de investigații și fondator al publicației ”Lumea Justiției”, participant activ în linia I a Baricadei de la Intercontinental în sângeroasa noapte de 21 spre 22 decembrie 1989.

Până va apărea în librării, albumul “De ce Decembrie ’89?” poate fi comandat pe www.agoramag.ro. Detalii despre impresionata lucrare găsiţi şi pe https://www.facebook.com/Colectia40deAniDeFotojurnalism/

Semnele care îţi arată că ficatul tău este plin cu toxine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre