Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața grea a celei mai cunoscute fete de pe Tik Tok din România. Părinții au aruncat-o într-un orfelinat când avea 13 ani

Viața grea a celei mai cunoscute fete de pe Tik Tok din România. Părinții au aruncat-o într-un orfelinat când avea 13 ani
Roxana Chiperi este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din România. Și are un umor ieșit din comun. Drept dovadă, este câștigătoarea celei de-a noua ediții iUmor. Și nu e prima dată când participă în competiție.

Roxana Chiperi a revenit în cel de-al 12-lea sezon iUmor cu un dans cu totul şi cu totul special, care a făcut deliciul juraţilor. Numărul său, încheiat cu plimbarea în spate, la propriu, a lui Cheloo, prin platoul iUmor a fost şi preferatul telespectatorilor, care au trimis-o direct în finala iUmor.

Dar marele secret al Roxanei Chiperi nu e talentul ei umoristic. Iar mușchii, clădiți în cariera de antrenoare de fitness, nu sunt nici ei un secret, sunt la vedere și arată senzațional. Puțină lume ști însă că Roxana Chiperi a crescut într-un centru de plasament. A fost abandonată acolo când își începea adolescența.

„Eu am crescut într-un centru de plasament. Nu prea am fost dorită de familie. Nu am fost de mică acolo, am ajuns la 13 ani. M-a ajutat viața de acolo. Eu sunt ceea ce sunt acum pentru că am crescut acolo”, a povestit Roxana Chiperi pentru As.ro LIVE. Chiar dacă are o carieră puternică în fitness și dans, nu a uitat de unde a plecat. Ea știe prin ce greutăți pot trece copiii defavorizați. Antrenoarea de fitness a creat o asociație care să-i ajute.

Roxana Chiperi este fruntașă în topul celor mai cunoscute femei din România pe Tik Tok, din zona umoristică.

De ce as revenit Roxana Chiperi pe scena iUmor

Deloc străină de scena iUmor, Roxana Chiperi a păşit de această dată în platoul show-ului de la Antena 1 cu un moment inspirat din Lacul Lebedelor. Nu a venit singură, ci alături de trei foste gimnaste de performanţă ale României, care i-au pus şi mai mult în valoare dansul special pregătit pentru iUmor. Juraţii au savurat din plin expresivitatea Roxanei şi modul în care aceasta s-a gândit să revină pe scena iUmor.

“Astăzi am avut patru balerine care au demonstrat că tristețea unui lac înghețat poate încălzi patinele plictisiților de la iUmor”, a spus Cheloo, în vreme ce Delia a completat: „Super expresivă! A fost ca un cârnăcior printre macarons. (…) Simpatică, cu farmec, cu haz”.

Cel de-al patrulea jurat al ediţiei, Cătălin Bordea, s-a declarat şi el absolut fermecat de momentul Roxanei Chiperi: „Expresivitatea ei şi ideea cu lebăda bodybuilder, absolut fantastică!”. Chiar înainte de jurizare, Cheloo i-a făcut o propunere concurentei, care i-a lăsat pe toţi cei prezenţi fără cuvinte: „Dacă mă cari în braţe pe scenă, eu o să îţi dau un vot pozitiv!”. Roxana nu a stat pe gânduri, momentul stârnind hohote de râs şi ropote de aplauze în platou. Cu patru Like-uri, Roxana a ajuns la votul telespectatorilor, care au trimis-o direct în marea finală iUmor, de la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Sursa foto: Antena 1, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre