Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav lasă inhibițiile și se dezbracă la slip. Urmează senzații tari

Victor Slav lasă inhibițiile și se dezbracă la slip. Urmează senzații tari
Filmările pentru un nou sezon de Splash! Vedete la apă, au început, iar pleiada concurenților a fost întregită de Victor Slav.

Rămas fără cafeneaua de pe Bulevardul Decebal și fără  locuință, acesta a accepta provocarea de a se număra este printre concurenții de anul acesta ai show-ului care necesită multă încredere în sine și curaj din partea concurenților. Fostul prezentator de la Pro TV a acceptat oferta producătorilor de la Antena 1, și va evolua, îmbrăcat numai în slip, alături de ceilalți 15 concurenți.

Potrivit Cancan.ro,  episoadele cu Victor Slav vor fi difuzate începând cu jumătatea lunii august, pe Antena 1. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va sări în bazin în costum de baie, și va fi jurizat după performanțele sale.

Juriul din acest sezon de la Splash! Vedete la apă este format din  Natanticu, alături de Nea Mărin, Clara Gherase și Iulia Albu. Aceștia vor juriza salturile concurenților, de la trei, cinci, șapte sau chiar zece metri înălțime.

Lista completă a vedetelor care concurează la Splash! Vedete la apă

Concurenții care participă în sezonul acesta din Splash! Vedete la apă sunt următorii: Victor Slav, Naomi Hedman, Natalia Mateuț, Gabi Jugaru, Costin Gheorghe, Cezara Cristescu, Juno, Irisha, Banel Nicoliță, Vica Blochină, Ana și Monica Odagiu, Maria Constantin, Irisha, Nick Casciaro și Nick de la N&D.

Vica Blochina deja a povestit că nu s-a așteptat la o asemenea competiție la Splash! Vedete la apă. Vedeta nu era pregătită ca o emisiune televizată să fie, de fapt, atât de dură cu ea, așa că a suferit deja o accidentare la sân. Vedeta s-a plâns pe contul de socializare și a postat și o fotografie, iar internauții au fost alături de ea. Chiar și așa, el a înțeles că nu e de glumă, așa că a promis că se pune pe treabă.

Ei vor fi notați de fiecare dintre cei patru jurați. Aceștia le vor acorda câte o notă pentru câte un aspect al concurenților. Astfel, Iulia Albu va juriza spectacolul și va acorda „nota secretă” a juriului. Clara Gherase, antrenor de înot, va acorda nota pentru partea tehnică a momentului. Nea Mărin va nota performanța pe care o fac vedetele, iar Cosmin Natanticu este cel care va puncta curajul concurenților.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre