Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman, veste tristă din vacanța petrecută cu iubita sa, Oana Moșneagu

Vlad Gherman, veste tristă din vacanța petrecută cu iubita sa, Oana Moșneagu
Filmările la serialul Adela i-a adus actorului Vlad Gherman despărțirea de iubita sa de cursă lungă, dar și o nouă iubită, întâlnită printre camerele de filmat. Acum, îndrăgitul actor are o veste foarte tristă pentru toți fanii săi.

Vlad Gherman este foarte îndrăgit în postura sa de protagonist în distribuția serialului Adela. Fanii au urmărit cu sufletul al gură, în ultimele luni, suferința din dragoste a actorului după ce s-a separat de actrița Cristina Ciobănașu, alături de care a fost într-o relație timp de nouă ani. De câteva luni, Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu.

Este foarte afectuos cu ea și, toată lumea e de acord, că și-a găsit cu adevărat marea dragoste. La începutul lunii, tânăra a împlinit 32 de ani, iar Vlad i-a făcut o surpriză care a bucurat-o enorm. Îndrăgostit lulea de ea, Vlad a luat cele mai simpatice fotografii cu ei, de când s-au cunoscut și până în prezent și a făcut un colaj de imagini și le-a distribuit public.

Vlad Gherman, veste tristă din vacanță

În prezent a introdus-o în siajul familiei, și petrec o vacanță de vară frumoasă, bucurându-se de clipe magice de romantism și relaxare. Chiar din vacanță însă, Vlad Gherman are o veste tristă pentru toți fanii săi. El a făcut anunțul marți, pe rețelele de socializare. „Vin cu o veste bună și cu una tristă: Vestea bună este că de JOI reîncepe serialul Adela. Vestea tristă este că sezonul acesta este ULTIMUL!”, a scris Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram.

Ultimele noutăți despre noul sezon al serialului Adela

Sezonul 4 al serialului Adela va debuta pe micile ecrane joi, 25 august, de la ora 20:30. În fiecare zi de joi, de la aceeași oră, va fi difuzat câte un nou episod. Noi intrigi şi poveşti dramatice vor avea în loc în sezonul 4, al serialului românesc Adela. Producătorii serialului au lucrat intens la fimările la ultimul sezon al serialului Adela.

”Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela, în vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela (@adela_paginaoficiala)

Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea, pentru că deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună”, au declarat scenariştii serialului pentru a1.ro.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre