Spectaculos! Aproape 400.000 de cititori au accesat site-ul Rețete și Vedete în luna august

Spectaculos! Aproape 400.000 de cititori au accesat site-ul Rețete și Vedete în luna august
Publicațile trustului Editura Evenimentul zilei și Capital au bifat niște cifre foarte bune într-o lună de vară, în care foarte mulți români sunt în concediu. Sunt cifre oficiale, puse la dispoziție de SATI, barometrul presei care arată numărul de accesări a unui site, precum și numărul de cititori (unici) care s-au informat de pe acel site. Site-ul nostru Rețete și vedete, ultimul proiect pe care l-am implementat în trust începând cu 8 iunie, a reușit să cucerească câteva sute de mii de români.

Site-ul retetesivedete.ro a crescut în luna vacanțelor la 843.139 de afișări și 393.531 de cititori unici. Este spectaculos pentru două luni și jumătate de existență! Iar pentru asta mulțumim tuturor românilor care au ales să ne citească și să ne aprecieze munca.

Am gândit site-ul retetesivedete.ro ca un magazin „tutty-frutty, după ce am văzut cu ce aviditate caută cititorii povești din viața vedetelor, dar și a oamenilor simpli care, din pasiune sau din lipsuri financiare, se bagă în bucătărie și gătesc tot felul de rețete. Este momentul lor de creație, iar când preparatul este gata și a ieșit al naibii de gustos și aspectos se laudă cu el pe unde poate: pe rețelele de socializare sau …pe site-ul Rețete și vedete.

Vedetele, în conceptul nostru editorial, sunt vedete din toate domeniile societății, iar noi vom căuta să le punem în valoare sau să le criticăm (dacă e cazul). Poveștile sau informațiile despre un cercetător, profesor, medic, actor de teatru, bucătar sau politician pot fi la fel de interesante – poate chiar și mai și! – decât a unei vedete tv, în accepțiunea largă a noțiunii, sau ale unor artiști internaționali, președinți sau capete încoronate.

Printre toate aceste subiecte relaxante sau utile, oferim cititorilor noștri o selecție a celor mai importante știri: evenimentele zilei!

Țineți aproape, pentru că vor mai urma surprize în cursa lungă pe care am început-o!

Și pentru că am amintit de evenimentele zilei, am să vă arăt și ce performanțe notabile a înregistrat și site-ul evz.ro, tot în august și tot conform datelor oficiale SATI.

Site-ul evz.ro a înregistrat o creștere notabilă a numărului de cititori unici în pofida concediilor și a pandemiei. Astfel, evz.ro a ajuns la 34,2 milioane de afișări (ceea ce înseamnă o creștere de 2,77% față de luna iulie) și 4,5 milioane de cititori unici.

Efortul făcut de echipa evz.ro este cu atât mai valoros cu cât au fost devansate site-uri puternice, de notorietate și cu brand-urile solid construite. Pe scurt, evz.ro a surclasat site-urile agențiilor de știri hotnews.ro, mediafax.ro, a cotidianului gandul.ro  și  site-ul celei mai puternice televiziuni de știri din România, antena3.ro .

Liderul site-urilor Editurii Evenimentul și Capital este capital.ro, care îl are ca redactor șef pe Valentin Vioreanu. Site-ul a urmat trendul momentului și a înregistrat o ușoară scădere, de 234.045 de unici, de unde se vede că și oamenii de afaceri preferă luna august pentru concedii. Astfel, capital.ro a făcut în august  54,7 milioane de afișări și 6,5 milioane de unici.  Și aici, site-urile concurente au înregistrat scăderi evidente, mai puțin trio-ul alcătuit din avocatnet.ro, bugetul.ro și dcbusiness.ro.

Site-ul cu conținut de ținută evenimentulistoric.ro a avut 900.000 afișări și 322.256 unici. Dar nu trebuie uitat că revista pe print Evenimentul istoric este foartă căutată de cititori în fiecare lună, fiind lider pe nișa sa.

 

.

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp