Starea de sănătate a lui Ruby s-a degradat. A ajuns de urgență la spital

Starea de sănătate a lui Ruby s-a degradat. A ajuns de urgență la spital
În ultima perioadă, simpatica Ruby se plânge de tot mai multe probleme de sănătate, în ciuda tinereții. Ce s-a întâmplat recent cu bruneta.

Ruby a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta le-a spus totul fanilor pe rețelele de socializare.

Starea de sănătate a lui Ruby s-a degradat. A ajuns de urgență la spital

Ruby i-a îngrijorat pe cei care o iubesc cu ultima postare. Vedeta susține că i-a fost foarte rău și a fost nevoie să meargă urgent la medic. Bruneta a menționat că a avut dureri atât de mari de spate, că pur și simplu a țipat. Ea a postat și o fotografie în care apare cu spatele pansat, dar i-a asigurat pe fani că situația e sub control.

„M-am trezit la șapte dimineața urlând de durere de spate. M-am dus la doctor plângând și m-am întors acasă zâmbind.”, a fost mesajul lui Ruby de pe Instagram.

Când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână

Nu cu mult timp în urmă, vedeta a făcut un gest necugetat, care ar fi putut să-i creeze mari probleme de sănătate: și-a injectat o substanță pentru a avea un bronz mai pronunțat. Vedeta s-a trezit cu tot corpul amorțit și nu mai putea ține telefonul în mână. A venit ambulanța și a dus-o la spital.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin. M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44.

Asta i-a făcut pe doctorii de pe Ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, s-a destăinuit cântăreața.

Sursă foto: instagram