Starea deplorabilă în care a fost descoperit trupul lui Marylin Monroe. Diva care înnebunea bărbații era departe de ce se vedea pe ecrane

Starea deplorabilă în care a fost descoperit trupul lui Marylin Monroe. Diva care înnebunea bărbații era departe de ce se vedea pe ecrane
Când ne gândim la Marilyn Monroe, ne vine în minte, ca un automatism, imaginea divei absolute, blonde. O frumusețe răpitoare, care a sucit mințile bărbaților. Realitatea, în cazul ei, a fost crudă.

Raportul medico-legal întocmit la moartea celebrei actrițe a scos la iveală detalii mai mult decât șocante. În mai 1962, Monroe şi-a făcut ultima apariţie publică importantă, cântând „Happy Birthday, Mr. President” în cadrul unei petreceri televizate în cinstea preşedintelui american John F. Kennedy. După filmările care sunt considerate primele scene nud ale unei celebrităţi, apariţiile actriței s-au rărit în urma unor probleme de sănătate.

În data de 5 august 1962, actrița Marilyn Monroe, atunci în vârstă de 36 de ani, a fost descoperită moartă, în casa sa din Los Angeles. Oficial, moartea a fost înregistrată ca o probabilă sinucidere prin consum excesiv de medicamente. Pe de altă parte, poliția nu a anchetat cu profesionalism decesul, lăsând loc la o sumă de teorii ale conspirației. S-a spus că a fost ucisă de mafie, sau de cei care nu agreau apropierea cu frații Kennedy.

Marilyn Monroe, copilărie nefericită

Norma Jean Baker, cum se numea în realitate actrița Marilyn Monroe, a-a născut în 1926, în California, ca fiică a divorţatei Glady Monroe. A mai avut doi fraţi. Pe primul, mama ei îl concepuse la 14 ani, iar când băiatul a împlinit şi el aceeaşi vârstă, a murit ucis de tată. Tatăl Normei a fost Stan Gifford, un bărbat divorţat care a refuzat să se căsătorească cu Glady Monroe.

Actrița a fost găsită într-o stare deplorabilă: „Cheală, nepilată și cu sâni falși”

Actrița decedase cu opt ore înainte de a-i fi găsit trupul. A murit cu fața în jos. Avea vase de sânge sparte la gât, chipul îi era teribil de umflat, nu era epilată, având picioarele acoperite cu păr și purta sâni falși, se arată în raportul legiștilor. În plus, aceștia au remarcat că unghiile vedetei erau tăiate neglijent, avea scalpul aproape chel din cauza perucilor.

Lângă pat a fost găsit un recipient cu somnifere, pe care vedeta l-ar fi înghițit ca să își curme zilele. Despre Marilyn Monroe se spune că ar fi fost îngropată fără chiloți pentru că așa declarase că îi place, însă cioclii de la compania de pompe funebre „Allan Abbott și Ron Hast” susțin că trupul le-a fost adus cu lenjerie intimă de la morgă, informează The Mirror.