Stela Bizdu s-a prezentat la emisiunea culinară „Chefi la cuțite” cu o rețetă de papanași din dovlecei. Chefii i-au lăudat preparatul, apoi au aflat ce poveste dramatică de viață se ascunde în spatele candidatului. Ea a primit trei cuțite și merge mai departe în competiție.

Stela Bizdu de la „Chefi la cuțite”, povestea unei femei puternice

Este tânără, frumoasă și speră ca în curând să poată merge și pe tocuri.

În urmă cu doi ani, Stela Bizdu a suferit un accident rutier cumplit. În timp ce se afla parcată paralel cu trotuarul, o mașină a pierdut controlul și a lovit-o pe femeia de 37 de ani, la vremea respectivă 35, în timp ce se dădea jos din mașină. Concurenta a fost nevoită să i se amputeze un picior. ”Eram conștientă tot timpul și îmi vedeam piciorul la 2 metri distanță”, a povestit Stela Bizdu.

Femeia a mărturisit că prezenți la accidentul șocant au fost mai mulți membri ai familiei, printre care fiul și nepoțelele ei. „Eram în mașină cu sora mea, cele două nepoțele și de fiul meu, care atunci avea doi ani jumate. Cred că șocul a fost mai puternic pentru ele. Mama era pe trotuar, sora mea în mașină. Au suportat să vadă prin ce am trecut. Toată familia a intrat în consiliere psihologică, mai puțin fiul meu”, a povestit concurenta.

Stela Bizdu are proteză la picior

Cu mult curaj, putere și tratamente, Stela Bizdu a reușit să treacă peste acest pas dificil din viața ei. A fost în Anglia unde i s-a pus o proteză. Toată familia a trebuit să fie consiliată, a povestit concurenta de la „Chefi la cuțite”.

Acum, Stela Bizdu este creator de conținut și încearcă să-i ajute și pe ceilalți și să-i motiveze cu povestea ei de viață.

Stela a început să învețe să se accepte așa cum este, să se bucure de tot ce are și să facă tot ce poate pentru a continua. Și-a pus o proteză provizorie și face toate eforturile pentru a ajunge să-și pună o proteză definitivă care să-i permită să-și trăiască normal, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Este tânără, frumoasă și speră ca în curând să poată merge și pe tocuri.

O poveste motivațională ce ne inspiră, povestea unei mame ce „face rai din tot ce are”. Și ca să întărească această idee, a creat un cont de Instagram, Steps By Stela prin care ea încearcă să le arate tuturor că viața poate merge înainte.

”Am învățat să mă iubesc așa cum sunt, să nu mă plâng, să merg mai departe pe drumul meu! Cred că Cel de Sus are planuri mari cu mine, dacă mi-a dat o a doua șansă la viață, iar pentru asta Îi sunt recunoscătoare. Azi trăiesc, râd, dansez, cânt, lupt, sper, iert, rabd, iubesc, dăruiesc, cad și iar mă ridic!; a scris Stela Bizdu pe contul său de Instagram.


Incredibil cum arată Jane Fonda la 82 de ani!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri