Simona Ionescu / Redactor Șef

10 vedete de talie internațională și hobby-urile lor inedite

10 vedete de talie internațională și hobby-urile lor inedite
Vedetele sunt persoane cu nevoi și preferințe speciale. Viața petrecută sub lumina reflectoarelor are efect asupra personalității, în cele mai multe cazuri. Astfel, oameni normali deprind comportamente excentrice. Cu cât vedeta are preocupări mai ieșite din comun, cu atât este mai mediatizată, ceea ce face bine carierei.

Vrei să te simți și tu ca star internațional? Încearcă unul dintre hobby-urile prezentate mai jos:

Beyonce face apicultură

Beyonce își spune „regina stupului”, iar cei din jurul său sunt „albinuțele”. Formula aleasă pentru alint nu este deloc întâmplătoare. Faimoasa cântăreață este pasionată de apicultură și are doi stupi acasă, care produc sute de borcane de miere în fiecare an. Ea s-a apucat de această îndeletnicire după ce a aflat că mierea o poate scăpa pe fiica sa de alergii. Cum este genul de om care are încrederea totală doar în ce face cu mâna lui, și-a pus mânușile, masca și a trecut la treabă.

Penelope Cruz colecționează umerașe

Nu este nimic ieșit din comun ca o vedetă să colecționeze lucruri, dar de obicei colecțiile sunt de mașini, case, pietre prețioase, ceasuri de lux. Penelope Cruz … strică piața. Ea strânge umerașe. Are peste 500, de diferite mărimi și culori. Actrița a declarat că în curând va avea nevoie de o locuință mai mare, pentru a avea loc de și mai multe umerașe.

Floyd Mayweather are gamblingul în sânge

Când vine vorba despre adrenalină, luptătorul Floyd Mayweather este punct de reper. Nu doar o dată, el s-a pozat îngropat în banii pe care i-a câștigat pe pariuri sportive. Nu se limitează, însă, la betting. Mayweather beneficiază de casino VIP program la mai multe cazinouri din Las Vegas, fiind unul dintre cei mai de seamă clienți.

Agelina Jolie este înnebunită după pumnale

Privirea Angelinei Jolie parcă te îngheață. Cu siguranță poate fi numită „femeie periculoasă”. O confirmă Brad Pitt, dar și pasiunea ei extravagantă pentru pumnale. Acest hobby este cunoscut încă din 2008, când a „transpirat” în presă faptul că pasiunea i-a fost insuflată de mama sa. „Avem numai 11 sau 12 ani pe atunci. La rândul meu, le fac cadou copiilor mei pumnale. Nu văd nimic în neregulă cu acest lucru”, a spus Jolie.

Claudia Schiffer este spaima păianjenilor

Claudia Schiffer a anticipat directiva Uniunii Europene, care recomanda consumul de insecte. Fostul fotomodel a început cu mult timp în urmă să colecționeze insecte de tot felul și cărți despre gângănii. Niciun păianjen nu se poate plimba liniștit prin casa blondei. Deocamdată, gâzele sunt în insectar, nu în tigaie.

Nicole Kidman este dependentă de adrenalină

Nicole Kidman este eleganța întruchipată. De multe ori a fost comparată cu o zână, fiecare defilare pe covorul roșu de la Hollywood fiind o încântare. Puțini se gândesc că această femeie „diafană” poate fi dependentă de adrenalină. Se dă cu motocicleta, face skydiving, practică bungee-jumping în locuri deosebit de periculoase, în care nici Chuck Norris nu s-ar aventura.

Kendell Jenner imită păsările

Kendell Jenner a apărut pe coperta revistei Vogue și s-a bucurat de o mediatizare deosebită. Vedeta a bătut fierul cât era cald și a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care imita păsările. Experții spun că a făcut-o foarte bine, ceea ce a dus la următorul pas: într-un alt videoclip, Kendell s-a îmbrăcat în haine de șantier și și-a demolat una dintre camerele locuinței, pentru a construi un planetarium unde să își exerseze trilurile.

Johnny Depp colecționează păpuși Barbie

Și pirații au o latură copilăroasă, nu-i așa? Johnny Depp, piratul din Caraibe, a dat de ceva timp în mintea fetițelor și a colecționat zeci de păpuși Barbie, ediție limitată. Din când în când, stă în mijlocul lor pentru a-și găsi inspirația. Le și cântă la chitară așa cum numai el știe să o facă.

Ryan Gosling croșetează

Despre Ryan Gosling nu se poate spune că are înfățișare dur, dar nici nu are trăsături feminine. Actorul împărtășește, însă, un hobby caracteristic mai degrabă bunicuțelor: croșetează. A învățat de la niște bătrâne pe lângă care a stat mai mult timp atunci când filma „Lars and the Real Girl”. Ryan spune că este o activitate foarte relaxantă, care îl ajută să se concentreze mai bine pe platou.

Martha Stewart a fost fotomodel

Meseria de fotomodel este una comună, dar asociată cu Martha Stewart pare ceva neobișnuit. Cea care s-a făcut cunoscută prin cartea de rețete culinare a pozat atunci când avea vârsta de 15 ani, pentru a-și plăti studiile la Colegiul Barnard.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre