Simona Ionescu / Redactor Șef

Sfaturi de îngrijirea pielii cu Hailey Bieber. Cum l-a ajutat supermodelul pe soțul ei să scape de acnee

Sfaturi de îngrijirea pielii cu Hailey Bieber. Cum l-a ajutat supermodelul pe soțul ei să scape de acnee
Hailey Bieber povestește despre îngrijirea pielii și cum l-a ajutat pe Justin Bieber să scape de acnee.

Făcând parte din industria modei, Hailey Bieber cunoaște multe trucuri despre îngrijirea pielii. Ea consideră că aspectul pielii este cel mai important și de asemenea, susține naturalețea.

Să fiu naturală este mereu frumos pentru mine. Atunci când am machiaj natural dar, mai important, atunci când simt că pot fi eu însumi în jurul oamenilor pe care îi iubesc și care mă fac să mă simt așa cum sunt eu de fapt. Atunci mă simt cu adevărat cea mai frumoasă”, spune Hailey Bieber.

Comentariile de pe internet au facut-o să se simtă nesigură pe ea

Cu toate acestea, comentariile răutăcioase care circulă în mediul online au descurajat-o și au făcut-o să nu se mai simtă confortabil cu propria persoană. Comparațiile cu alte persoane o deranjau și poveștile inventate pe rețelele de socializare au deprimat-o. Însă, Hailey a reușit să depășească toate aceste momente.

„M-am simțit mereu confortabilă să fiu eu, așa că atunci când internetul a început să mă compare cu alți oameni a fost foarte greu. Îmi place să fiu eu, dar comentariile m-au făcut să simt că asta nu era suficient. Ca femei, ne putem simți nesigure din mai multe motive diferite, fiecare om are nesiguranțe cu privire la un lucru sau altul. Multă vreme m-am comparat cu alte persoane, în special în industria modelelor. Apoi, când m-am căsătorit, a devenit și mai rău. Oamenii mă comparau constant cu alte femei. Cel mai mare obstacol al meu a fost depășirea comentariilor de la oameni de pe internet. Când sunt mii de oameni care distribuie o poveste falsă despre tine, este greu să oprești asta. A trebuit să parcurg acea călătorie și să trec de cealaltă parte a ei. Am luat decizia de a opri lucrurile, de a nu mai privi, de a nu mai citi și de a mă îndepărta de ea. Am crescut și acum sunt mai încrezătoare decât am fost până acum”, declară Hailey Bieber.

Pielea ei s-a schimbat complet din cauza metodelor contraceptive folosite

Când am început să folosesc metode contraceptive pentru prima dată acum câțiva ani, pielea mea s-a schimbat total. Nu am mai avut niciodată vreun fel de acnee, în timp ce acum am rupturi hormonale din asta. După ce Justin a mers pe o variantă de Accutane pentru acneea sa, l-am ajutat să își repare pielea. În mod ciudat, când era adolescent, atunci când ai crede că ar putea avea acnee, pielea lui era perfectă și apoi a apărut brusc când era adult, deci este ceva cu care nu a mai avut de-a face niciodată. Am făcut o mulțime de cercetări despre îngrijirea pielii pentru pielea predispusă la acnee pentru amândoi”, spune modelul.

Cum l-a ajutat Hailey pe Justin Bieber să scape de acnee

Supermodelul povestește cum a observat că pielea soțului ei este destul de uscată, așa că i-a oferit câteva produse de îngrijire din cele pe care le folosea și ea. Se pare că după câteva încercări, acestea au dat roade.

View this post on Instagram

Keeping my skin healthy and hydrated is always a priority for me. The Skinlongevity serum from @bareminerals is one of my favorites to keep my skin in check 💪🏼 #baremineralspartner

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

„Este amuzant, deoarece avem tipuri de piele foarte asemănătoare, așa că multe dintre produsele care au funcționat pentru mine au ajuns să lucreze și pentru el. Accutane a fost foarte uscat, așa că i-am dat câteva dintre produsele mele de îngrijire a pielii pentru a-l ajuta să readucă toată umezeala din pielea lui și au funcționat foarte bine. Este vorba despre a învăța ce funcționează pentru pielea ta pe măsură ce se schimbă”, povestește Hailey Bieber.

Hailey Bieber se gândește la întemeierea unei familii

De asemenea, Hailey se gândește la întemeierea unei familii și a spus că are de gând să își învețe copiii cum să își îngrijească pielea în mod corect, așa cum obișnuia și mama ei să o învețe.

„Sfatul de frumusețe pe care l-aș da viitorilor mei copii este hidratare, hidratare și mai multă hidratare! Și protecție solară! Mama mea adoră să își spumeze pielea în uleiuri și loțiuni. Când eram copil, ieșeam din duș sau din baie și ea îmi punea pe tot corpul creme. A devenit o parte atât de importantă a îngrijirii pielii mele, cât și a mamei, de îngrijirea pielii ei, așa că îi voi învăța cu siguranță pe copiii mei despre cum să își mențină pielea hidratată”, a spus supermodelul.

Câți bani încasează cea mai bine plătită actriță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre