Simona Ionescu / Redactor Șef

A ieșit din izolare și învață să facă primii pași

A ieșit din izolare și învață să facă primii pași
Cine ar fi crezut că virusul plecat din China va face atâtea necazuri întregii omeniri? Unii au avut noroc și au scăpat nevătămați. Abia ieșit din izolarea obligatorie se bucură din nou de viață.

Mulți dintre cei testați pozitiv la COVID-19 au spus că au respectat regulile de protecție împuse de autorități, totuși s-au îmbolnăvit. Au stat în izolare 14 zile, dar acum ar trebui să fie și mai prudenți.

A ieșit din izolare și învață să facă primii pași

Și Codin Maticiuc a fost bolnav, dar după 14 zile de izolare, a fost testat negativ, iar de luni, 9 noiembrie, a putut ieși din casă. Ce credeți că a făcut? Ce și-a dorit cel mai mult: să stea cât mai mult cu Smaranda.

Detectivul din emisiunea Masked Singer este fericitul tătic al unei fetițe adorabile, Smaranda, și a recunoscut că toate gândurile lui au fost cu fetița lui. Din fericire, toată familia a fost testată negativ, așa că acum se poate bucura de momente unice, cu fetița lui. ”A mea și doar a mea!”, a comentat Codin Maticiuc fotografia cu Smaranda care face primii pași.

”A mea și doar a mea!”, a comentat Codin Maticiuc fotografia cu Smaranda care face primii pași

Actorul de 40 de ani, etichetat cândva drept un ”crai de Dorobanți”, a lăsat deoparte viața de noapte și petrecerile până în zori, iar acum se concentrează pe viața de familie.

Pe 4 aprilie 2019, Codin Maticiuc devenea tătic pentru prima dată. Iubita lui aducea pe lume o minunăție de fetiță care a primit numele Smaranda. De atunci, prioritățile s-au schimbat definitiv în viața lui Codin.

”Am fost invincibil. Am fost și nu am știut. Adeseori mi-a fost teamă. De adversar, de greutăți, de viață în general. Nu trebuia să-mi fie. Eram invincibil sau chiar dacă pierdeam o luptă nu puteam pierde întregul război. Și dacă prin absurd îl pierdeam și pe acela mă umfla râsul căci eram nemuritor.

Acum însă nimic nu mai e la fel căci pe 04 aprilie anul trecut mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile. Se numește Smaranda și de câte ori plânge noaptea sau face febră sau îi ies nu știu ce pete pe pielea-i perfectă eu simt că mă sfârșesc efectiv. Nu mă așteptam la asta. Fetița nu a venit și cu o forță în plus, o motivație să muncesc în plus, să realizez lucruri. Eram destul de motivat și înainte. Nu mi-a dat o forță în plus, doar o slăbiciune. Când nu se simte bine sunt nervos, abătut, îngrijorat. Trec de la o stare la alta ca o femeie pe ciclu, mănânc compulsiv, fumez mai mult și sufăr ca un câine”, scria cu maximă sinceritate Codin Maticiuc.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre