Simona Ionescu / Redactor Șef

A vrut să se sinucidă? Mărturisirile incredibile ale unei îndrăgite cântărețe de muzică populară

A vrut să se sinucidă? Mărturisirile incredibile ale unei îndrăgite cântărețe de muzică populară
Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia vine cu explicații în cazul știrilor care au spus că a avut un accident de mașină și a vrut să se sinucidă. Femeia își prezintă propria variantă.

Zilele trecute, între localitățile Bucovăț și Remetea, județul Timiș,  a intrat cu mașina pe contrasens, de unde venea o mașină din față, a relatat Cancan. Vigilent, șoferul celeilalte mașini a reușit să evite impactul frontal și a tras brusc de volan și a ajuns cu mașina pe câmp. Presa a relatat că interpreta de muzică populară Daniela Ploia ar fi vrut să se sinucidă, pentru că atunci când s-a dat jos din mașina care s-a răsturnat într-un șanț, ar fi început să strige că s-a săturat de viața ei.  Femeia ar fi urlat încontinuu că trăiește o umilință provocată de doar ea știe cine, mai spune sursa citată.

După accident, Poliția a constat accidentul, iar șoferul celeilalte mașini a fost de acord să încheie o înțelegere amiabilă pentru a-și putea repara mașina cu polița RCA a cântăreței de muzică populară, se arată în articolul cu pricina.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Ce spune Daniela Ploia despre accident și despre tentativa de sinucidere

„Vina pentru această știre îmi aparține în procent de 90% (știrea cu presupusa încercare de sinucidere, n.r), deoarece ei mă contactară, fix când eram într-un moment nefavorabil, și pentru că doresc, sa nu se mai scrie de mine in presă, pentru că efectiv, nu am timpul necesar să răspund presei, ori să mă perind pe la TV-uri și nu îmi aduce nimic bun notorietatea, refuzai. Într-adevăr cu vehemență să-i ascult și, implicit , să le spun că nu există așa ceva și 10% ‘jurnalistei’ cu lipsă de profesionalism care calcă pe cadavre pentru un subiect în Exclusivitate fără să gândească cum reacționează membrii familiei până eu apuc sa le explic. Asta-i presa, ăștia sunt unii JURNALIȘTI”, a scris, Daniela Ploia pe Facebook.

Daniela Ploia spune că nu ea a făcut accident, ci o prietenă

„Imaginile care au ajuns la presă sunt într-adevăr de la un accident în care a fost implicată o prietenă, care m-a sunat să-i fiu alături . Disperarea din imagini este că eu eram în contratimp să plec din țară și a trebuit să rămân pentru declarații, iar zona nu era cea menționată în presă.

Nu am avut implicare directă în accident, nu sunt sinucigașă și chiar dacă nu judec astfel de gesturi tot nu le aprob, indiferent de circumstanțe”, a conchis cântăreața de muzică populară Daniela Ploia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre