Simona Ionescu / Redactor Șef

Această tunsoare îți accentuează linia maxilarului. E virală pe TikTok

Această tunsoare îți accentuează linia maxilarului. E virală pe TikTok
La cum arată tunsoarea, bănuim că va supraviețui testului timpului. TikTok a pus pe hartă o altă coafură nouă.  S-a viralizat aproape instantaneu.  Este vorba despre „C-cut”, o coafură pe care stiliștii o consideră deja  surprinzător de durabilă.

„C-cut” este o abreviere pentru curbe cut și seamănă foarte mult cu popularul „The Rachel”.  Este vorba de bob-ul stratificat purtat de Jennifer Anniston, ani de zile, în seria Friends, ceea ce i-a conferit statutul ei iconic. Tunsoare despre care, în paranteză fie spus, celebra actriță de la Hollywood mărturisea că pur și simplu nu o suporta. Asta în timp ce milioane de femei se grăbeau să o imite și să se tundă la fel.

Stiliștii se așteaptă ca noua tunsoare să treacă testul timpului

Dar aici e vorba de altceva.  Coafura – care de obicei cade pe umeri – amintește imediat de anii nouăzeci, deși este și foarte modernă. După lansarea trailerului reuniunii Friends, informații despre coafura „The Rachel” pe rețelele de socializare au crescut în motoarele de căutare.

Ce este, mai exact, C-cut

Practic, coafura se reduce la clasica coafură din anii 1990 „The Rachel”, dar cu un lifting din 2023.  Pletele tale sunt tăiate în formă de C pe ambele părți, încadrându-ți perfect fața.  Acest lucru atrage atenția asupra liniei maxilarului și accentuează structura feței.  Straturile sunt în general mai lungi decât în cazul „The Rachel” și puțin mai puțin agitate.

Dacă tunsoarea în C este executată corect, părul tău nu numai că va apărea mai lung, ci și mai plin de volum.  Este un stil echilibrat care funcționează bine pentru diferite lungimi, în principal datorită straturilor aerisite, arată Harpers Bazaar.

@kristenthistlehair Some haircut & style trends I love for 2023 ✨ #hair #hairstyle #hairtok #hairstyles #hairtrends #hairtrends2023 #hairtutorials ♬ GASLIGHT – INJI

Spre deosebire de alte coafuri virale pe TikTok, tunsoarea C are un caracter atemporal.  Mai mult, poți decide singur cât de lată sau îngustă vrei tăierea „C” și ce parte a feței vrei să o accentuezi primn intermediul ei.  Gândiți-vă că puteți accentua ochii, obrajii sau linia maxilarului. Pentru o metodă mai rapidă, poți folosi o placă de îndreptat părul pentru a scoate în evidență cât mai bine „litera C”, mai recomandă stiliștii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre