Simona Ionescu / Redactor Șef

Acesta a fost cel mai greu moment din viața lui Horia Brenciu. Va rămâne marcat întreaga viață

Acesta a fost cel mai greu moment din viața lui Horia Brenciu. Va rămâne marcat întreaga viață
Sunt extrem de rare momentele în care Horia Brenciu e văzut trist sau îngândurat. Și, totuși acesta are o mare durere în suflet.

Greutățile nu l-au ocolit nici pe Horia Brenciu, dar cântărețul a reușit să treacă peste toate și să-și păstreze bucuria de copil.

Acesta a fost cel mai greu moment din viața lui Horia Brenciu. Va rămâne marcat întreaga viață

La vârsta de 11 ani, Horia Brenciu a primit cea mai grea palmă de la viață: și-a pierdut mama. A fost un moment cumplit, dar viața l-a obligat să învețe să trăiască toată viața cu această durere în suflet. Pentru că era micuț, nu are prea multe amintiri cu mama, dar știe sigur că a fost cea mai bună ființă de pe pământ.

„Indiferent ce aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei”

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei!

În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva.

Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune

Mereu pus pe șotii, Horia susține că cel mai important lucru în viață este să fii o persoană serioasă și să pui pasiune în tot ceea ce faci. Așa, nimic nu ți se va părea greu. „Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc…

Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut”, a s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre