Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița care joacă rolul surorii lui Suleyman este medic și are o poveste de viață discretă

Actrița care joacă rolul surorii lui Suleyman este medic și are o poveste de viață discretă
Sora celebrului Suyelman este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Puțini sunt cei care știu că Selma Ergeç este medic.

Talentata actriță Selma Ergeç care face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul este extrem de discretă cu viața sa personală, preferând să-i țină pe cei apropiați cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta s-a căsătorit în 2015

Vedetei îi merge bine nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, aceasta fiind căsătorită din anul 2015 și trăind o frumoasă poveste de iubire. Nunta a fost spectaculoasă și a avut loc în orașul său natal din Germania. Un an mai târziu, pe 8 aprilie 2016 s-a născut fiica sa, Maya, iar de atunci viața artistei s-a schimbat radical. Cu ceva timp în urmă, artista a mărtutrisit că a studiat artele marțiale, iar facultatea a făcut-o departe de Turcia.

Nu mănâncă alimentele prăjite și dulciuri pentru a-și menține silueta

Cum se întreține sora lui Suleyman Magnificul

Deși a terminat medicina, Selma a înțeles că nu îi este scris să salveze vieți, pentru că e îndrăgostită de cu totul altceva. De altfel, actrița este și model recunoscut și cu diplomă în acest sens. Când timpul îi permite, artista cântă la vioară și îi place mult să picteze și ascultă mult jazz.

Apreciată pentru imaginea sa, Selma are mare grijă de siluetă și evită cât de mult posibil să consume alimente prăjite, dar și dulciuri. De asemenea, vedeta a spus că indiferent cât ar fi de obosită nu adoarme niciodată fără să se demachieze.

Cine este Selma Ergeç

Selma a văzut lumina zilei în Germania, mama fiind originară din vestul acestei țări, iar tatăl turc. A devenit model în 2000, deși pe lângă facultatea de medicină a făcut trei ani și psihologie. A devenit cunoscută întregii lumi pentru rolul Ayca în comedia Yarim Elma. Ulterior a fost cooptată în echipa unui celebru serial, „Asi – Împotriva destinului”. Selmei a avut și o înclinație către limbile străine și vorbește limba germană, engleză, turcă, franceză și italiană.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre