Adele s-a luptat în instanță pentru copil. Mediatorii au fost obligați să împartă averea de 140 de milioane de lire sterline pe care cuplul o acumulase.
Divorțul lui Adele și Simon
Presa internațională susține că Adele și Simon au prezentat un „pachet de acte de judecată” în luna februarie. Prin respectivele documente, cei doi „au optat pentru determinarea drepturilor asupra proprietăților comune și a datoriilor prin mediere”.
Se spune că Adele și Simon s-au „reprezentat singuri” în acest caz. Cântăreața însă ar fi solicitat ajutor profesional pentru a gestiona condițiile divorțului. The Sun a raportat că, deși s-a considerat că împărțirea proprietăților celor doi este amiabilă, au folosit mediatori pentru a conveni anumite părți ale acordului de divorț.
Cuplul avea un portofoliu de proprietăți de 34,7 milioane de lire sterline, printre averea lor de 140 de milioane de lire sterline, care a fost realizată în cea mai mare parte a carierei extrem de reușite a lui Adele. Sculptarea activelor și banilor lor a necesitat o gestionare atentă.
Cine a obținut custodia lui Angelo
Adele nu s-a luptat în instanță pentru copil. Cei doi au împreună un fiu, în vârstă de opt ani. Atunci când s-a pus problema custodiei, Adele și Simon au ajuns până la urmă la un acord, să aibă custodia comună a lui Angelo.
„Au arătat foarte clar că nu vor să-și pună avocați unul pe celălalt, dar procesul nu a fost exact la fel de simplu. Prioritatea a fost să se asigure că fac totul corect față de fiul lor, Angelo. Primul lucru asupra căruia au convenit a fost împărțirea custodiei și, de atunci, a fost vorba despre împărțirea echitabilă a restului finanțelor lor conjugale.
Din fericire, ei au reușit să ajungă acolo fără un caz exploziv sau pretenții scandaloase unul față de celălalt și asta le oferă cele mai mari șanse posibile de a rămâne în condiții bune în viitor”, a mărturisit un prieten al celor doi.
Exclusiv. Povestea lui Efi, masculul care de 12 ani e nelipsit din viața Andreei Raicu
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook