Simona Ionescu / Redactor Șef

Adi Minune se luptă cu Covidul. Ba și râde de el. Iată imagini!

Adi Minune se luptă cu Covidul. Ba și râde de el. Iată imagini!
Adi Minune se luptă cu Covidul, ba chiar râde de el. Imaginile cu manelistul sunt de-a dreptul fabuloase.

Adi Minune se află în Dubai, acolo unde se distrează cu ocazia sărbătorilor pascale. Manelistul s-a filmat ca să le arate fanilor ce activități desfășoară în destinația luxoasă. Printre altele, Adi Minune se luptă cu Covidul. Artistul a făcut un filmuleț în care se afla în mare. Acolo, nu există astfel de restricţii, iar oamenii pot sta lejer pe plajă. 

Manelistul a glumit pe seama regulilor din România. Aici, este obligatorie purtarea măștii atât pe plajă, cât și în mare. Această regulă a tot fost luată în râs în ultimele zile de către internauți, care s-au întrebat cum ar trebui să intre cineva în apă cu masca de protecție pe față. 

Adi Minune se luptă cu Covidul. Râde de el 

În timp ce filma, Minune a explicat de ce stă cu masca pe față în apă, deși în Dubai nu există această regulă. „Foarte bună apa. Eu mi-am pus masca în ocean, ce mare e asta? E gârla de la Ştefăneşti. Stau cu prietenul meu, Andrei, şi cu doamna mea. M-am scufundat. Asta a fost o caterincă, cu masca, care m-a terorizat o viaţă. Nu aveam eu destule măşti?! Vă pup, dragii mei!”, a transmis manelistul. 

Artistul a profitat de ocazie și a făcut și o urare de Paște. Asta înainte să se retragă, căci i-a intrat apă în ochi într-un final. „Nu mai văd că mi-a intrat sare în ochi. Să vă trăiască familia, copii şi pe cine iubiţi. Facem live aici, de pe gârla Dâmboviţa. Nu plec fără mască, să nu mă îmbolnăvesc de Covid. E frumos să mai stăm şi cu familia, din când în când”, a spus Adi Minune pe internet, conform România TV. 

De ce nu a apărut Adi Minune în videoclipul Loredanei Groza 

Zilele trecute, Loredana a lansat piesa „Fericire” alături de 9 maneliști celebri. Videoclipul a ajuns numărul 1 în Trending pe YouTube în România și numărul 8 în lume, marcând astfel o premieră. În ceea ce-l privește pe Minune, acesta nu a apărut în videoclip și multă lume s-a întrebat de ce. 

Costi Ioniță a făcut lumină. „Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este așa cum zice românul: unde sunt doi puterea crește. Chiar a fost nevoie de o combinație între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiți”, a spus Costi Ioniță. 

Foto: România TV

Anghel Iordănescu a declarat război Parlamentului. Are aliați

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre