Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Cristea a renunțat la fotbal pentru asta? Fanii fotbalului sunt uimiți, reprofilarea e uluitoare

Adrian Cristea a renunțat la fotbal pentru asta? Fanii fotbalului sunt uimiți, reprofilarea e uluitoare
Adrian Cristea a fost unul din marii fotbaliști ai României. A început sportul la Iași și a ajuns, cu succes în națională. I s-a spus Prințul. Spre deosebire de alții, când nu a mai putut să joace, Adrian Cristea a renunțat de tot la fotbal. Dar să vedeți pentru ce.

Multă vreme nu s-a mai știut nimic despre Adrian Cristea, care a dorit să iasă din lumina reflectoarelor. El a renunțat la fotbal ca să se facă designer, dar, între timp, s-a apucat și de altceva. Imaginile sunt grăitoare. Se vede clar că Adrian Cristea știe ce face.

La începutul anului trecut a început să fie văzut la cafenele de fițe, tras la patru ace. Fostul sportiv s-a transformat în designer. Și pentru doamne, dar și pentru domni.

„La început a fost doar pentru bărbați, ofeream servicii doar pentru bărbați, dar din 2018 mă voi adresa și femeilor. Le voi oferi serviciile mele pentru tot ceea ce ține de costume. Încerc să mulțumesc pe toată lumea. În rest, sunt bine, sănătos, am ieșit din lumea mondenă și m-am liniștit.

Adrian Cristea și-a creat propriul brand de îmbrăcăminte de lux, acum cinci ani

Nici nu am mai urmărit showbizul autohton. M-am retras și sunt liniștit. Ca și în cariera sportivă, fac totul din pasiune. Dacă faci din pasiune, din dragoste pentru ce faci, zic eu că ies lucruri foarte frumoase. Mă concentrez pe această afacere. (…) Am avut o carieră, zic eu, la un înalt nivel. Am jucat la Dinamo atâtia ani, am jucat și la Steaua o perioadă, la echipa națională câteva meciuri.

Când am simțit că nu mai sunt la un nivel înalt, m-am lăsat. A fost o etapă frumoasă din viața mea. Nu mă mai văd în fotbal și am ales această cale. Acum, mă consider mai matur. Sunt mai cumpătat, mai așezat, mai liniștit”, a povestit Adrian Cristea într-un interviu.

Iată ce face Adrian Cristea după ce a a renunțat la fotbal

Zilele acestea Adrian Cristea le-a arătat fanilor pentru ce a renunțat la fotbal. Tras al patru ace, el a apărut în postura de DJ la o petrecere, și, din ce se vede, știe exact ce face. Se mișcă la butoane exact ca un profesionist, pe stația Pioneer.

Pe cât de familist e acum și grijuliu față de fiica sa adolescentă, pe atât de libertin a fost Adrian Cristea în tinerețea-i furtunoasă.

A avut multe femei la activ, însă de departe cea pe care a vrut-o cu orice preț a fost Bianca Drăgușanu. Ambiția a fost așa de mare și pasiunea atât de puternică între ei încât, la mai puțin de o lună de la nunta ei cu Victor Slav, Bianca a fost convinsă de Cristea să își înșele soțul și au fugit împreună într-o escapadă romantică la Paris, orașul iubirii prin definiție.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre