Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi și Daria Radionova au început războiul. S-au certat la televizor. Ea: „A fost agresiv cu mine”

Alex Bodi și Daria Radionova au început războiul. S-au certat la televizor. Ea: „A fost agresiv cu mine”
După ce s-au despărțit recent, Alex Bodi și Daria Radionova au început războiul. Totul s-a întâmplat în direct, la televizor. Cei doi și-au aruncat vorbe grele.

Alex Bodi și Daria Radionova au început oficial războiul. Cei doi au versiuni ușor diferite în ceea ce privește despărțirea. Pe de o parte, Daria a spus că Alex Bodi ar fi avut o izbucnire care a degenerat după ce șatena a decis să se întoarcă în Londra pentru a-și pune pe picioare afacerea. 

Pe partea cealaltă, afaceristul i-a repoșat șatenei că și-a schimbat atitudinea față de el din clipa în care a ajuns în Londra, dar și faptul că nu mai postează fotografii cu el. De asemenea, Alex Bodi era deranjat de faptul că la un moment dat, după o ceartă aprinsă, Daria Radionova a decis să nu mai poarte inelul de logodnă. După ce au fost făcute publice mesajele dintre cei doi, ambii au ieșit la atac!

Alex Bodi și Daria Radionova au început războiul. Se aruncă vorbe grele 

Învitat la Antena Stars, Bodi a vorbit despre relația cu fosta iubită, însă cu destul de multă discreție. Asta până Daria a ripostat, iar de acolo până la scandal nu a fost decât un pas. „”Mi se pare o copilărie situația de față în care ne aflăm. Eu cred că nu ar trebui să spun nimic, ea a spus totul. Da, am avut un telefon cu ea și ne-am jignit reciproc. I-am zis că nu mi se pare normal că acum vine cu o gramadă de chestii, deși până acum ea și-a dorit să stăm departe de media. Nu vreau să spun că vrea să-și facă imagine, dar dacă ea rămânea așa cum pretindea că este, lucrurile nu stăteau așa. În urmă cu o săptămână mă iubea și plângea după mine și acum ea a luat-o razna, tocmai de aceea eu i-am sugerat să mă șteargă, să mă blocheze și pe Instagram și ea a văzut că eu am dat like-uri altor femei, crezând că asta este o răzbunare.

Eu înțeleg că este rănită, nu vreau să vorbesc urât de ea, dar vreau să înțeleagă că s-a terminat. Nu trebuie să te lupți cu mine, te-am lăsat în pace. Încetează să pretinzi că tu ești fata bună, iar eu băiatul rău. Dacă ea spune că nu mai vrea să fie asociată cu mine, de ce mai spune de mine? De ce era geloasă pe fiica mea și când dormeam cu ea în pat? Ea suferă de atenție, îi este frică că îi pătează cineva imaginea pe care o are”, a declarat Bodi. 

Ce zice Daria 

Daria Radionova nu s-a lăsat nici ea. „Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.

Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. Alex a început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?. Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a declarat Daria.

Foto: Facebook

Dani Oțil a făcut marea dezvăluire în direct. A spus ce bebeluș va veni în casa lor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre