Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Ciucu a dezvăluit care sunt motivele de divorț dintre el și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a dezvăluit care sunt motivele de divorț dintre el și Alina Sorescu
La începutul căsniciei, Alexandru Ciucu avea doar cuvinte de laudă la adresa Alinei Sorescu, femeia care îi furase inima. A avut și unele îndoieli, la începutul relației, însă la acea vreme spunea că au trecut cu bine peste toate provocările.

În urmă cu mai bine de zece ani, Alexandru Ciucu, unul dintre creatorii brandului „Tatăl și fiul” spunea despre soția sa că este sexy, caldă, iubitoare, dar și capricioasă. Între timp, cei doi s-au despărțit, însă creatorul de modă anticipa încă de atunci că unul dintre ei s-ar putea să își piardă răbdarea în cuplu.

Diferența de vârstă și experiență, motiv de despărțire

La începutul căsniciei, Alexandru Ciucu avea doar cuvinte de laudă la adresa Alinei Sorescu, femeia care îi furase inima. A avut și unele îndoieli, la începutul relației, însă la acea vreme spunea că au trecut cu bine peste toate provocările. Se pare însă că nu au trecut foarte bine, din moment ce căsnicia s-a destrămat.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, povestea Alexandru Ciucu în 2011.

Cum își lăuda soția Alexandru Ciucu, la începutul căsniciei: „Alina este femeia 100%, sexy și iubitoare”

Îndrăgostit de Alina Sorescu, acesta nu a ezitat să o complimenteze pe cea care, ulterior, i-a dăruit două fetițe.

„Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, explica Alexandru Ciucu.

Anul acesta, artista și-a lua fiicele și a părăsit casa conjugală, intentând imediat divorț. În acea perioadă, Alexandru Ciucu a fost văzut în compania unei femei, iar gurile rele au etichetat-o ca fiind cea care a distrus căsnicia Alinei Sorescu.

Creatorul de modă face master la Paris

Alexandru Ciucu e creator de modă de ani de zile, iar în prezent e student la Paris, acolo face un master despre modă. Curând, el va lansa și o nouă colecție de haine. Este de mai mulți ani furnizor al ținutelor pentru Casa Regală a României.  Spune că cele mai importante lucruri în viață le-a învățat de la oamenii care l-au fascinat, iar moda și stilul înseamnă pentru el reperele în funcție de care îți poți contura personalitatea vestimentară. Designerii săi preferați sunt Giorgio Armani și Oswald Boateng.

Despre cel mai reușit costum pe care l-a croit în viața sa a fost că este cel pe care ASR Principele Radu l-a purtat la cununia religioasă a prințului Albert de Monaco.

Tot el spunea că din garderoba oricărui bărbat nu ar trebui să lipsească: smoking, papion și pantofi de lac.

La ce ar trebui să renunțe bărbații

„Și cred că bărbații ar trebui să renunțe fără regrete la următoarele piese vestimentare: acul de cravată, pantofii deteriorați și hainele care nu au măsura potrivită. Iar pentru o primă întâlnire cu o femeie, cred că cea mai potrivită ținută pentru un bărbat este formată din piese vestimentare în armonie cu locul și momentul în care se desfășoară întâlnirea”, explica designerul în interviul pentru revistatango.ro.

Ținuta sa favorită de zi este compusă din sacou, pantalon, cămașă, batistă albă și cravata colorată. Îi consideră etaloane de stil pe următorii bărbați: Principele Radu al României, Vigil Ianțu și Răzvan Lucescu.

Printre cele mai bine îmbrăcate femei se numară, în opinia sa, Principesa Margareta, Camelia Șucu și Amalia Năstase. Visul său profesional cel mai îndrăzneț este ca brandul Alexandru Ciucu să ajungă un nume de talie mondială.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre