Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram nu-și refuză nimic. „Cheltuiesc destul de mult… Am o viață până la urmă”

Alexia Eram nu-și refuză nimic. „Cheltuiesc destul de mult… Am o viață până la urmă”
E una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut, dar Alexia Eram n-a fost niciodată întreținută de părinți.

Alexia Eram îi calcă pe urme mamei sale. E independentă, descurcăreață și știe ce vrea de la viață.

Alexia Eram nu-și refuză nimic. „Cheltuiesc destul de mult”

Fiica Andreei Esca are de ce să fie fericită. Are contracte cu multe branduri care și-au asociat imaginea cu a ei și mai deține și o firmă de consultanță și comunicare. Pentru că se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar, ea își permite orice capriciu, așa că nu-și refuză nici o plăcere.

„Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa… flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare. (…)

De obicei sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva, o să mi-l iau. Adică nu sunt deloc chitroasă. Sincer, cheltuiesc destul de mult, dacă îmi place ceva o să mi-l cumpăr, am o viață până la urmă”, a povestit Alexia Eram într-un interviu pentru Ego.ro.

N-a primit bani de la părinți

Chiar dacă părinții au dus-o mereu bine cu banii, Alexia n-a făcut parte din categoria copiilor care au primit tot ce au vrut. Asta pentru că Andreea Esca și Eram au știut totdeauna să o învețe că banii se câștigă greu. Tânăra își amintește că niciunul dintre ei nu a fost prea darnic când a fost vorba de bani de buzunar.

„Niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”, a spus Alexia.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre