Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Eremia, Crăciun în familie. Imagini rare cu iubitul cântăreței

Alina Eremia, Crăciun în familie. Imagini rare cu iubitul cântăreței
Alina Eremia este extrem de retrasă când vine vorba de viața privată și împărtășește foarte rar imagini din viața ei de cuplu. Cântăreața în vârstă de 27 de ani are o relație de peste cinci ani cu Edi Barbu, iar povestea de iubire a celor doi a fost mereu învăluită de mister.

Când vine vorba de muzică, Alina Eremia dă dovadă de un talent aparte, căci vocea blondei este incontestabilă. Pe lângă asta, fosta membră din Lala Band are și talent actoricesc, iar fanii încă o țin minte pentru rolurile din “Pariu cu viața” și “O nouă viață”. 

Pe parte personală, Alina se iubește de peste cinci ani cu Edi Barbu, un tânăr din București ce lucrează într-o corporație și despre care se se știe că este pasionat de sport, pasiune care l-a și adus aproape de cântăreață, căci cei doi s-au cunoscut la sala de fitness. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Alina Eremia și Edi Barbu, Crăciun în familie, alături de fratele cântăreței 

Deși sunt discreți cu relația lor și artista împărtășește rar momente cu iubitul ei, ieri Alina le-a făcut o surpriză fanilor pe de Instagram și a postat câteva fotografii cu Edi, alături de care a urat tuturor Crăciun fericit. Într-una dintre imagini, Alina a scris “My partener în crime” (n.r. complicele meu), semn că aceștia se iubesc la fel de mult ca la început și sunt extrem de apropiați. 

În imagini mai apare și Mircea, fratele Alinei, care glumește cu sora lui și pare ca vrea să mănânce din bunătățile de pe masă înainte să vină toată lumea: “E ceva în neregula cu tine, mă terorizezi. Nu mai e Crăciunul cum era”, spune Alina chiar înainte ca fratele ei să îi dea cu o pernă în cap, semn că atmosfera generală a fost una de veselie în casa Eremia și toți s-au simțit bine. 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre