Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Vidican petrece în stil mare, cu soacra, pe yacht. Acum chiar e în liga bogaților

Alina Vidican petrece în stil mare, cu soacra, pe yacht. Acum chiar e în liga bogaților
La nunta ei, pe Alina Vidican nu au așteptat-o mai multe rochii de mireasă, pe care a avut grijă să le schimbe, dar și mai multe mașini Ferrari. Noul ei soț i-a făcut una din cele mai frumoase declarații de dragoste în public. De Anul Nou, a fost continuarea.

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a petrecut în stil mare, Revelionul. Ea a încheiat anul trecut cu o plimbare romantică cu yachtul. La plimbare a participat și soacra Alinei, dar și alte rude ale soțului ei și ale ei. Cel care a dezvăluit surpriza a fost chiar soțul ei, milionarul de origine braziliană Claude Senhoreti, pilot de curse și fondatorul mai multor companii de succes.

Petrecerea a continuat la vila milionarului, și pe plajă. La miezul nopții, au aprins artificii, apoi, cei doi s-au bucurat de o masă alături de prieteni și familie.

În familia Senhoreti – Vidican se mai așteaptă un copil

Alina Vidican are 37 de ani și doi copii cu Cristi Borcea. Cel de-al doilea soț al ei are și el doi copii. Dar sunt tineri, bogați și frumoși amândoi, așa că intră în noul an cu planuri mari pentru încă un urmaș. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a dezvăluit Claude Senhoreti.

Zilele trecute, direct din piscina sa, pilotul de Formula 1 a dezvăluit luxul în care trăiește românca lăsată de Cristi Borcea, după divorț, să gestioneze un restaurant la Miami.

El și Alina Vidican au celebrat și Crăciunul în compania unor prieteni și a familiei. În dar, Moș Crăciun i-a adus Alinei și copiilor lor (atât ai lui din relația anterioară, cât și ai Alinei din căsnicia cu Borcea) cart-uri cu care să se întreacă prin curtea vilei.

Marile bucurii ale milionarului din Formula 1

Trebuie amintit că „palatul” familiei Senhoreti valorează peste 10 milioane de euro, fiind amplasat într-o zonă rezidențială de lux, iar garajele sale sunt pline cu mașini de curse – Ferrari, Lamborghini etc.

Înainte să încheie anul, soțul Alinei Vidican a făcut un rezumat al motivelor sale de bucurie în 2021. În primul rând, și-a găsit dragostea adevărată. „Fiul meu Filipe a  absolvit facultatea,  mama mea a venit din Brazilia, nepoata mea din Elveția cu nepoții mei mici după 2 ani de când nu i-am mai văzut. Sunt așa de fericit să-i am pe toți aici de sărbători, suntem binecuvântați. Am avut tot echipajul acasă pentru Ajunul Crăciunului, familia mea lumea mea. La mulți ani tuturor!”, a scris pilotul pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre