Simona Ionescu / Redactor Șef

Am aflat de ce nu s-au dus nici avocații Anamariei Prodan la procesul de divorț. Impresara are un plan pentru seara aceasta

Am aflat de ce nu s-au dus nici avocații Anamariei Prodan la procesul de divorț. Impresara are un plan pentru seara aceasta
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut, luni, la judecătoria Buftea, primul termen al procesului lor de divorț. Cei doi nu au ajuns. Dar impresara se pregătește de petrecere.

După primul termen în procesul de divorț, Anamaria Prodan se pregătește de petrecere, arată sursele noastre. Are toate motivele. S-a făcut și frumoasă, pentru asta, imediat după orele prânzului. Impresara nu stă să piardă vremea, își face program din mers și profită de fiecare moment.

Ce a făcut Reghe după primul termen în procesul de divorț

Luni, 7 februarie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să se întâlnească la Judecătoria Buftea pentru primul termen al divorțului lor. Cei doi nu s-au prezentat. Separat, au făcut primele declarații despre decizia lor, anunță Fanatik.

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce nici nu s-a gândit să se prezinte la proces. „Nu aveam de ce să mergem, astăzi. Adică, eu nu aveam, restul nu mă interesează, nu știu ce face Anamaria. Este vorba doar de divorț, sper să se rezolve cât mai repede. Nu văd niciun motiv ca să se prelungească. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic.

Am cerut doar să divorțez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva… Alte discuții nu sunt acum”, a spus Reghe pentru sursa citată.

Să nu uităm, însă, că Prodanca a spus mereu în declarații că ea a adus cei mai mulți bani în căsnicie, că la partaj ea va dovedi ce bani a avut fiecare.

Iar dacă tot nu a mers la proces, Reghe a găsit ceva mai important de făcut. El pare că a mers la cumpărături și și-a înnoit garderoba cu pantofi sport albi și o pereche de jeans. A distribuit imaginea cu noutățiule pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan și-a făcut planuri pentru diseară

Nici Anamaria Prodan nu s-a prezentat. Ea a depus documente în instanță pentru a demonstra  culpa exclusivă a antrenorului de la Universitatea Craiova în destrămarea căsniciei. „Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine.

Mă delimitez total de comportamentul lui. Chiar amintesc că, pe când noi ne pregăteam de nunta de cristal, el coresponda cu acea domnișoară și îi făcea promisiuni că va pune punct relației pe care o aveam.

Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine”, a dezvăluit impresara pentru Fanatik. Anamaria Prodan cere și pensie alimentară de la tată. Nu că ar avea nevoie de bani, dar i se pare distractiv să vadă cum va face acesta să plătească.

Motivul pentru care nu s-a dus la primul termen este că avocații ei aveau Covid. În plus, niciun proces nu se finalizează din prima înfățișare, cu atât mai mult divorțul ei. Prin urmare nu avea rost să piardă vreme până acolo. În schimb, a trecut pe la un salon de beauty și și-a tras un machiaj profesionist. „Diseară am petrecere”, a mărturisit impresara.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre