Simona Ionescu / Redactor Șef

Amalia Năstase a făcut un anunț ce a surprins pe toată lumea. Ce schimbări se vor produce în viața ei

Amalia Năstase a făcut un anunț ce a surprins pe toată lumea. Ce schimbări se vor produce în viața ei
Invitată la emisiunea Vorbește lumea, Amalia Năstase a făcut un anunț incredibil. Ce se va întâmpla în viața fostei soții a lui Ilie Năstase.

Amalia Năstase are planuri mari de viitor și a recunoscut totul în direct. Ce veste a dat fosta soție a marelui sportiv Ilie Năstase.

Amalia Năstase a făcut un anunț ce a surprins pe toată lumea. Ce schimbări se vor produce în viața ei

În studioul emisiunii Vorbește lumea, frumoasa Amalia Năstase a venit însoțită de fetele sale, Alessia și Emma. Bruneta a făcut un anunț surprinzător și a vorbit despre planurile de viitor. Amalia a mărturisit că fiica ei, Alessia, de 18 ani, urmează să plece la studii la Paris.

„Fetițele mele sunt cele mai bune și cele mai frumoase din lume. Datorită lor sunt așa cum sunt. Alessia o să facă 18 ani, suntem toți emoționați, abia așteptăm să ne petrecem”, a afirmat Amalia. Dar Alessia mai are un hop de trecut, școala de șoferi, pentru că la Paris va fi obligată să conducă.

“Încă nu am dat sala sau traseul, nu m-am apucat. Mă concentrez mai mult pe facultate, deocamdată nu am nevoie de mașină”, a continuat fiica Amaliei. Tânăra abia așteaptă să ajungă în Franța, unde e convinsă că se va descurca cu brio, dar e conștientă că îi va lipsi mult familia. „În august o să încep. Doar că nu o să fiu aproape de familie, în rest nu am de ce să mă tem.”, a mai spus tânăra.

Ce reguli le-a impus fetelor

Chiar dacă e o mamă modernă, totuși Amalia are niște reguli stricte pe care le-a impus fetelor.   „Am învățat multe chestii de la ele de când eram mici, așa că m-am dat eu după ele de multe ori. Sunt foarte strictă în anumite privințe, mie nu mi se pare normal să bei înainte de 18 ani. Din punctul ăsta de vedere, ar părea că sunt o mamă foarte strictă.

Eu nu am băut până pe la 40, așa, nici ele nu au de ce să facă asta. Mie mi se par normale lucrurile ăstea. (…) Alessia e foarte timidă, seamănă cu Ilie. (…) Uimitor, copiilor mei le place să meargă cu noi în vacanțe. Ele vor, le place cu noi. Suntem și amuzanți, câteodată.”, a afirmat Amalia Năstase.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre